• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.01.2020

22:49

PRVA ČETVRTINA JE BILA KAO FUDBALSKA UTAKMICA! Trinkijeri u svom stilu prokomentarisao spor početak Partizana!

Partizan

PRVA ČETVRTINA JE BILA KAO FUDBALSKA UTAKMICA! Trinkijeri u svom stilu prokomentarisao spor početak Partizana!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizan Andrea Trinkijeri bio je zadovoljan posle pobede protiv Zadra u 17. kolu ABA lige

Partizan je ubedljivo slavio protiv Zadra u dvorani "Aleksandar Nikolić", a italijanski stručnjak je posle meča ocenio da su crno-beli napravili sjajan timski posao.

- Imali jako loš start. Bili smo teški i spori, rezultat je bio kao da je fudbalska utakmica, 0:0. Onda smo se rastrčali i bili bolji. Napravili smo dobar timski posao - rekao je Trinkijeri na konferenaciji za medije posle meča.

(VIDEO/FOTO) PARTIZAN PREGAZIO ZADAR! Crno-beli sporije ušli u meč, pa demonstrirali kakav napadački potencijal kriju u rukama!


Trener Zadra Danijel Jusup čestitao je crno-belima na trijumfu.

- Mislim da je večeras bio očigledan kvalitet Partizanan, igrali su angažovano. Bili su pokretljivi, to najbolje ilustruje naš šut za tri poena, ubacili smo samo jedan iz 26 pokušaja. Mi smo prvi deo meča odigrali dobro u defanzivi, oni su nas kaznili sa ofanzivnim skokom. Vratili smo balas u skoku u drugom poluvremenu i potrudlili da ne bude rastrčavanje Partizana. Nemam ništa da zamerim svojim igračima, čestitam Partizanu - rekao je Jusup.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija