• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.01.2020

15:50

TRINKIJERI UPOZORAVA PRED DARUŠAFAKU: Pred nama je veliki izazov!

Partizan

TRINKIJERI UPOZORAVA PRED DARUŠAFAKU: Pred nama je veliki izazov!

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri, uoči utakmice 4. kola Top 16 faze Evrokupa protiv Darušafake (20.00), izjavio je da ekipu očekuje veliki izazov


Dva tima sastali su se prošle nedelje u Istanbulu i Darušafaka je pobedila 65:63.


- Kada je važnost utakmice velika, sve ostalo mora da prati tu važnost. Visok nivo energije, velika staloženost, veoma visok nivo koncentracije.Svaki posed lopte će biti važan i svaki detalj će se sutra računati. Pred nama je veliki izazov i ja imam jednu želju: da moji igrači prihvate taj izazov -  istakao je Trinkijeri za klupski sajt.

NE VERUJEM DA ĆE ME "DELIJE" POZDRAVITI KO SALETA! Novica skeptičan da će mu navijači Zvezde aplaudirati na oproštaju!

(FOTO) "GROBARI" SU GLEDALI SAMO U NJU! Ćerka bivšeg predsednika Partizana bodrila crno-bele protiv Zadra!



Krilni centar crno-belih Stefan Birčević smatra da je duel u Istanbulu bio prava ilustracija toga kakav meč očekuje sutra.

- Pred nama je duel u kom moramo da prikažemo našu najbolju igru ukoliko želimo da dođemo do našeg cilja. Neće biti nimalo lako, ali verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima - rekao je Birčević.

Utakmica u rasprodatoj dvorani "Aleksandar Nikolić" igra se od 20 sati, a počeće minutom ćutanja kojim će biti odata počast Robertu Arčibaldu i Kobiju Brajantu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija