• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mozzartsport

30.01.2020

18:10

ZVANIČNO! NAPADAČ JE PARTIZANOV! Crno-beli platili Romi 1.700.000 evra!

Partizan

ZVANIČNO! NAPADAČ JE PARTIZANOV! Crno-beli platili Romi 1.700.000 evra!

Podeli vest

Najbolji strelac Partizana Umar Sadik i zvanično je postao igrač kluba iz Humske ovog četvrtka. Crno-beli su njegov ugovor otkupili od Rome i sada polažu sva prava na visokog Nigerijca

Kako prenosi "Mozzartsport" Partizan je ovog četvrtka zvanično otkupio ugovor Nigerijca od Rome za 1.700.000 evra i sada je Sadik stoprocentno igrač ekipe iz Humske.

(FOTO) KO TO IGRA U ZVEZDI?! NAVIJAČIMA NIŠTA NIJE BILO JASNO! Fudbaler ostavio mnoge u čudu kada se pojavio na terenu!

Sadik je prvi deo sezone bio na pozajmici iz Rome, potpuno je "eksplodirao" i Partizan je iskoristio pravo da aktivira klauzulu. Partizan je takvu mogućnost imao do leta, ali je već sada potpisao trogodišnji ugovor sa Sadikom.

Foto: reuters

Pažnju na sebe skrenuo je sa 16 golova i 12 asistencija, posebno igrama u Ligi Evrope, zbog čega su interesovanje pokazali klubovi iz inostranstva.

Prethodnih dana bila je aktuelna priča o interesovanju Napoli za Sadika, a prema nezvaničnim informacijama Italijani su bili spremni da plate 12.000.000 evra.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

KOLIKO JE MOGLO ZA TAJ NOVAC DA SE FUDBALSKI RODI I ISKOLUJE NASE DOMACE DJECE ? NARAVNO AKO IMA NETKO SPOSOBAN TKO IMA NEKAKVE VEZE SA FUDBALOM.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija