• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.01.2020

20:31

PARTIZAN PODNOSI KRIVIČNE PRIJAVE! Crno-beli se odlučili na odličan potez!

Partizan

PARTIZAN PODNOSI KRIVIČNE PRIJAVE! Crno-beli se odlučili na odličan potez!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će protiv "neodgovornih pojedinaca" koji su tokom utakmice protiv Darušafake bacali predmete na teren biti podneta krivična prijava

Kako je navedeno, Evroliga je zakazala menadžmentu kluba hitan sastanak povodom dešavanja na utakmici Evrokupa i pitanja bezbednosti. Pored upaljača koji su bačeni na teren, stajanja na stepenicama, na sinoćnjoj utakmici bačene su i staklene flaše na teren hale "Aleksandar Nikolić".

OVO JE MEČ ZA UŽIVANJE! Šakota pred Efes skida pritisak sa svojih igrača!

Iz tih razloga, iz Partizana su naveli da će klub protiv tih lica podneti krivične prijave i tražiti od istražnih organa da što pre utvrde ko je odgovoran za ovaj prekršaj.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija