• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2020

21:37

"GROBARI", OVO SU NAJNOVIJE VESTI! Evo šta će biti s Vilom Mozlijem!

Partizan

"GROBARI", OVO SU NAJNOVIJE VESTI! Evo šta će biti s Vilom Mozlijem!

Podeli vest

Najavljivali su iz Partizana prethodnih meseci produžetak saradnje sa Vilom Mozlijem, a posle malog zatišja, dve strane su u petak postigle dogovor

Američki centar nosiće  crno-beli dres još tri sezone. Ovu informaciju potvrdio je predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović, tokom emisije na klupskoj televiziji, odgovarajući na pitanja navijača.

- Svi znamo koliko se ceni Mozlijevo zalaganje, on je danas produžio saradnju sa klubom na još tri godine. Što se tiče ostalih igrača, stručni štab će raditi na tome i praviti projekciju za sledeću sezonu. Na nama je da stvorimo budžet i uslove - rekao je predsednik Partizana za klupsku televiziju.

BUDŽET OD 9.500.000 DOLARA NEMA VEZE SA ŽIVOTOM! Predsednik Partizana otkrio koliki je budžet crno-belih!

ISTO KAO PEJDŽ! Još jedan Amerikanac iz Partizana dobija SRPSKI PASOŠ!

 

Mijailović je dao objašnjenje i za veliki broj stranaca u crno-belom timu ove sezone.

- Kvalitetni domaći igrači su uvek skuplji nego strani igrači. Ponekad i pretplatimo domaće igrače samo da bismo ih imali jer potpisivanje zavisi ponekad samo od ponude na tržištu.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija