• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2020

18:09 >> 18:16

(VIDEO) DA LI JE SUDIJA POGREŠIO? Penal za Partizan u 90. minutu? Procenite sami...

Partizan

(VIDEO) DA LI JE SUDIJA POGREŠIO? Penal za Partizan u 90. minutu? Procenite sami...

Podeli vest

Fudbaleri Partizana odigrali su 1:1 u Senti protiv TSC-a, a gol za crno-bele postigao je Bibras Natho sa penala u samom finišu duela.

Glavni arbitar na ovom meču Lazar Lukić pokazao je na belu tačku posle duela duela Pavlovića sa defanzivcima domaćeg tima.

(VIDEO) NATHO SPASAO PARTIZAN! TSC bio na korak od pobede! Crno-beli sa bele tačke iščupali bod u Senti!

Procenite sami da li je Lukić ispravno postupio?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stršljen

pre 4 godine

Čist poklon, to se uvek radi kad tim nema ni znanja ni mogućnosti da sam nešto učini a treba da pobedi. Pa to se čini jedino zvezdi i partizanu, setite se kako je onaj Stojilković za dva minuta sudio dva penala zvezdi da bi pobedila, sudio bi i ovaj samo ovi iz partizana nisu mogli da udju dva puta u šesnaest metara inače smem da se kladim da bi tako bilo. E za to od srpskog fudbala 50 godina nema ništa i baš volim što je tako valjda će posle 150 godina da dodje neko da sve stavi na svoje mesto a ko je budala nek ide da gleda režirane predstave.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija