• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2020

17:30 >> 19:58

(VIDEO) ODLIČNA UVERTIRA PRED DERBI! Partizan rutinski savladao Proleter i prišao Zvezdi...

Partizan

(VIDEO) ODLIČNA UVERTIRA PRED DERBI! Partizan rutinski savladao Proleter i prišao Zvezdi...

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu ekipu Proletera sa 3:1 u 23. kolu Superlige Srbije

Rutinski je Partizan savladao Proleter, a ono što bi posebno moglo da raduje sve navijače crno-belih jeste i odlična igra rezervista na ovom meču. Takođe i novajlija u Humskoj Bojan Matić, postigao je svoj prvenac u crno-belom dresu.

Ovim trijumfom Partizan je prišao Crvenoj zvezdi na 11 bodova zaostatka, pošto su crveno-beli remizirali u gostima protiv Inđije 1:1!

U nedelju, na stadionu "Rajko Mitić", od 18 sati na programu je novi 162. večiti derbi!

(VIDEO) KAKO ĆE REAGOVATI DELIJE? Prvi KIKS Stankovića na klupi Zvezde: Ne zameram ništa igračima!

Partizan - Proleter 3:1

Stadion: Partizana  Sudija: Milan Ilić

Partizan: Stojković – Miletić, Vitas, S. Pavlović, Brežančić – Zdjelar, Šćekić - L. Marković (Stevanović 46. minut), Natho (Pavlović 46. minut), Asano (Lakčević 75. minut) – Matić.

Proleter: Petrić – Tanasin, Andrejević (Lukašević 82.minut), Joković, Mitrović – Pejić, Radinović – Šćepanović (Novaković 64.minut), Vesić (Balabanović 64. minut), Karaklajić – Rušević.

90. minut - Goool! Proleter smanjuje na 3:1, Balabanović je strelac!

86. minut - Grub start defanzivca Proletera i prekršaj nad Lakčevićem na ivici kaznenog prostora. Brežančić je šutirao jako, lopta se odbila do Miletića koji pogađa za 3:0!

80. minut - Dobra šansa za Proleter, ali Miletić interveniše ispred Ruševića! 

78. minut - Sam finiš duela u Humskoj, Partizan je na korak od nove pobede.

74. minut - Udarac Pejića iz daljine ali sigurna intervencija Stojkovića.

71. minut - Ponovo je Lazar Pavlović bio inicijator nove akcije crno-belih, međutim, nije bilo promene rezultata.

69. minut - Dobar prodor Novakovića posle koga je usledio korner za Proleter, ali bez veće opasnosti po gol crno-beli.

66.minut - Crno-beli tandem Stevanović - Pavlović veze po travnatom tepihu Humske... Dobra igra crno-belih u drugo delu još uvek nije krunisana novim golom.

64. minut - Sve jači pritisak Partizana na gol Proletera, treći gol visi u vazduhu... Sa duge strane dvostruka izmena u taboru gostujućeg tima.

60. minut- Željan igre Lazar Pavlović je uneo svežinu u igru Partizana. Novi odlilčan udarac crno-belog veziste, odlazi preko prečke.

55. minut - Brz kontaranapad Partizana, Stevanović je drbilingom izbacio defanzivce Proletera, ali je njegov udarac izblokiran.

50. minut - Odličan napad Partizana posle kojeg je usledio udarac rezerviste Lazara Pavlović, ali je odbrana Proletera bila na mestu i izblokirala taj šut.

46. minut - Dve izmene na startu drugog dela u taboru crno-belih. Marković i Natho su napustili igru, zamenili su ih Pavlović i Stevanović.

KRAJ PVOG DELA!

44. minut - Slobodan udarac za crno-bele iskosa sa leve strane. Loptu je namestio Natho, dobro centrirao, međutim, Marković je loše šutirao iz voleja posle odbijene lopte. Ostaje 2:0.

42. minut - Proleter je uspeo da prenese težinu igre na stranu Partizana u prethodnih nekoliko minuta.

38. minut - Sam finiš prvog poluvremena u Humskoj. Partizan ima sigurnu prednost...

35. minut - Terenska inicijativa crno-belih tokom prvog dela igre.

28. minut - Odličan napad Proletera i dobar dubinski pas ka Ruševiću, ali interveniše Pavlović.

26. minut - Nova velika prilika za Partizan! Natho je šutirao, ali Petrić je na pravom mestu!

23. minut - U maniru rasnih golgetera Bojan Matić je zaobišao golmana Proletera i preciznim udarcem pogodio mrežu gostiju za vođstvo crno-belih od 2:0!

21. minut - Pogodio je Bojan Matić mrežu Proleteru,a li je gol poništen zbog ofsajd pozicije.

20. minut - Asano je oboren u šesnaestercu gostiju posle duplog pasa sa Nathom, međutim, Ilić je procenio da nije bilo elemenata za penal.

16. minut - Mirno je u Humskoj posle uzbudljivog starta duela.

11. minut - Rano je Partizan poveo što je dalo dodatna krila izabranicima Sava Miloševića!

8. minut - Gol Lazara Markovića, Partizan vodi u Humskoj!

6. minut - Velika šansa za Proleter! Rušević je izašao sam ispred Stojkovića i šutirao tik pored stative!

3. minut- Prva ozbilnija situacija pred golom Proletera posle centaršuta Natha, ali bez veće opasnosti po gol gostiju.

Meč je počeo!

Foto: FK Partizan

17.31- Ono što svakako raduje navijače Partizana jeste i debi Uroša Vitasa, zimske akvizicije crno-belih.

Foto: FK Partizan

17.30- Fudbaleri Partizana dočekuju na svom terenu ekipu Proletera posle remija sa TSC-om pre neokoliko dana u Senti. Ono što će crno-belima biti motiv jeste i kiks Crvene zvezde u Inđiji, gde su izabranici Dejana Stanković odigrali 1:1. Parni Valjak će pokušati da napravi dobru uvertiru uoči večitog derbija koji nas očekuje u nedelju na stadionu "Rajko Mitić".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija