• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.02.2020

18:30

TOŠIĆ OTIŠAO PRE DERBIJA! Vezista Partizana napustio crno-bele i potpisao za Kineze!

Partizan

TOŠIĆ OTIŠAO PRE DERBIJA! Vezista Partizana napustio crno-bele i potpisao za Kineze!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić napustio je redove crno-belih i pre večitog derbija, iako je bilo najavljeno da će to učiniti nakon 162. okršaja sa Crvenom zvezdom

 

Tošić se sve dogovorio sa Taižu Juandom, klubom koji će naredne sezone igrati u drugoj lige Kine i trebalo bi u četvrtak da potpiše ugovor na dve plus jednu godinu. 

NAPADAČ TUŽIO PARTIZAN: MILOŠEVIĆ JE ZABORAVIO DA POSTOJIM! Nekadašnji fudbaler crno-belih otvorio dušu

Nekadašnji reprezentativac će se sutra otisnuti put najmnogoljubnije zemlje sveta da završi sve formalnosti i priključi se novim saigračima na pripremama za start sezone. Tošić će u Kinu otići kao slobodan igrač, bez obeštećenja, pošto je po dolasku u Partizan imao dogovor da mu klub ne pravi problem oko sledećeg transfera. 

Tošić se u Partizan vratio u leto 2017. godine, došao je iz moskovskog CSKA kao slobodan igrač. Učestvovao je u uspešnoj evropskoj misiji te sezone, kada su crno-beli prezimili u Evropi. Ove sezone odigrao je 28 utakmica za Partizan, postigao sedam golova, dok je za šest asistirao.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NIJE VLADIMIR STOJKOVIĆ, A OSVAJAO JE TROFEJE I SA ZVEZDOM I SA PARTIZANOM! Da li se sećate ovog golmana koji je branio boje večitih rivala?
Fudbal

NIJE VLADIMIR STOJKOVIĆ, A OSVAJAO JE TROFEJE I SA ZVEZDOM I SA PARTIZANOM! Da li se sećate ovog golmana koji je branio boje večitih rivala?

Vladimir Stojković je svojim potpisom za Partizan naišao na veliku osudu navijača Crvene zvezde koji su njegov postupak okarakterisali kao izdaju... Prelasci iz jednog u drugi tabor večitih rivala nisu tako česta pojava, ali uvek izazovu buru među pristalicama dva kluba. Međutim, da li se sećate još jednog golmana koji je iskusio isto što i reprezentativac Srbije

26.02.2020

08:25

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija