• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta

26.02.2020

23:40

MILOŠEVIČ PRIČAO O KIKSU ZVEZDE... Trener Partizana bez dlake na jeziku pred okršaj VEČITIH!

Partizan

MILOŠEVIČ PRIČAO O KIKSU ZVEZDE... Trener Partizana bez dlake na jeziku pred okršaj VEČITIH!

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je pobedom protiv Proletera njegova ekipa ostvarila primaran cilj i vratila dobro raspoloženje pred predstojeći derbi s Crvenom zvezdom

- Primarni plan ostvaren - tri boda. Jako bitno da smo se vratili na pobednički kolosek posle utakmice u Senti i jako bitno pred derbi da vratimo dobro raspoloženje, tako da smo najosnovnije uradili- rekao je Milošević novinarima posle utakmice.

(VIDEO) ODLIČNA UVERTIRA PRED DERBI! Partizan rutinski savladao Proleter i prišao Zvezdi...

Fudbaleri Partizana pobedili su danas na svom terenu ekipu Proletera sa 3:1, u utakmici 23. kola Super lige Srbije.


- Takođe, bitno je da se niko nije povredio, tako da je sve ovo što se danas izdešavalo baš po volji, onako kako smo priželjivali. Čestitam momcima na ozbiljnom pristupu tokom 90 minuta. Naravno, mi možemo mnogo bolje da igramo ali ne bih sad trošio reči na te stvari, primarni cilj je ostvaren i to je najbitnije- istakao je Milošević.

Zvezda je danas igrala 1:1 sa Inđijom, pa je novinare zanimalo da li kad kaže da je "sve prošlo po volji" mislio i na taj rezultat.

- Nisam na to mislio u ovom izlaganju. Svakako nam prija, ali, ponoviću, treba da vodimo računa o sebi i onome što mi treba da radimo... Biće dosta priče o derbiju...  Naravno da je moguć kiks, kiksunuli smo mi pre par dana, danas Zvezda, to se dešava, ali derbi je prilika da vidimo ko je gde u ovom momentu. Ne bih se mnogo ostvratio na to što je Zvezda igrala u Inđiji nerešeno- rekao je Milošević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krljaši

pre 4 godine

Derbi zna se tvoji kostolomci i krljaši Zdjelar ,Šćekić,Pavlović,naprave 49 faula i sudije to pustaju.Svaki derbi igrate prljavo,e sada ume i Zvezda da bije i treba da vas oderu od batina,jer svaki derbi ste grubijani obični.

Stemi

pre 4 godine

"Derbi je prilika da vidimo ko je gde u ovom momentu" Vidimo i bez derbija. Zvezda prva sa 11 bodova više od Partizana,tako da ovaj derbi ne odlučuje ni o čemu.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija