• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2020

10:09

NAVIJAČI PARTIZANA UNIŠTILI 1.150 STOLICA! Vučelić: Nije pošteno da plaćamo Zvezdi štetu!

Partizan

NAVIJAČI PARTIZANA UNIŠTILI 1.150 STOLICA! Vučelić: Nije pošteno da plaćamo Zvezdi štetu!

Podeli vest

Nedavni "večiti" derbi na stadionu "Rajko Mitić" završen je bez pobednika i golova, a umesto fudbala u prvom planu su bili navijači

Sukobi navijači, dimne bombe, vatrometi... to je obeležilo 162. večiti derbi. 

Navijači Partizana uništili su 1.150 stolica na južnoj tribini stadiona u Ljutice Bogdana, a moglo se čuti da će Crvena zvezda štetu da naplati u obližnjoj Humskoj ulici.

(VIDEO) HULIGANSKI HAOS IZ DRUGOG UGLA! "Delije" sa krova snimile NEMILOSRDAN OBRAČUN NAVIJAČA Partizana!

(FOTO) "GROBARI" SU HTELI DA GA ZGROME! Asano uradio nešto ŠTO NIKAKO NIJE SMEO, navijači ga vređali!

 

Ipak, na crno-beloj strani Topčiderskog brda kažu da nisu dobili fakturu od večitog rivala. Predsednik crno-belih Milorad Vučelić smatra da ne bi bilo pošteno da Partizan plati više od 10.000 evra za ispade navijača.

- Naravno da ne bi bilo pošteno. Međutim, ljude bi, pre svega, trebalo da zabrine: 28 minuta se igralo aktivno?! Za to nisu krivi igrači, atmosfera... Previše se značaja daje nus događajima, na margini, ne obraća se pažnja na centralno - rekao je Vučelić za Žurnal.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mungos

pre 4 godine

Umjesto da kaze posteno bi bilo da im platimo stetu a sta drugo ocekivati od kluba koji tuzaka protivnicki klub UEFI.Sve navijace koji su to radili i koje mogu identifikovati treba u zatvor pa nebi drugi put to radili.

Penaltizan

pre 4 godine

Bez obzira ko je uništio stolice,treba im zabraniti ulazak na sledeći derbi dok ne plate svu štetu... Poslati sve stolice Partizanu pa nek broje!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija