• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.03.2020

15:27

SAVO SE NE PLAŠI KORONAVIRUSA: Nema razloga za paniku!

Partizan

SAVO SE NE PLAŠI KORONAVIRUSA: Nema razloga za paniku!

Podeli vest

U Srbiji je u petak registrovan prvi slučaj koronavirusa koji je napravio haos u Seriji A, a probleme je preuzrokovao i u Ligi šampiona i Ligi Evrope,

Postavlja se potanje da li ćemo i u Superligi gledati odlaganja ili mečeve pred praznim tribinama?Trener Partizana Savo Milošević nije ipak previše zabrinut.

MILOŠEVIĆ NEMA MILOSTI: Ko nije motivisan neće ni biti na terenu!

FRKA U HUMSKOJ POSLE DERBIJA: Akteri su Milošević i Stojković! Evo šta se dogodilo...

Anketa

 

- Moram da priznam da uopšte nisam razmišljao o tome tako da nemam spreman odgovor. Zaista ne znam detalje. Vidim da nije mnogo jači od ovih običnih virusa... Ne vidim razloga za paniku. Razumem da postoje mere predostrožnosti, ali niti sam kompetentan da o tim stvarima odlučujem, niti da ih komentarišem. Naše je da se povinujemo odlukama koje treba da donesu ljudi koji su odgovorni za te stvari - rekao je Milošević.

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija