• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.03.2020

16:05

KARANTIN JE BIO NEIZBEŽAN! Ljubimac crno-bele FAMILIJE poslao reči podrške iz izolacije!

Partizan

KARANTIN JE BIO NEIZBEŽAN! Ljubimac crno-bele FAMILIJE poslao reči podrške iz izolacije!

Podeli vest

Košarkaš Partizana i kapiten crno-belih Novica Veličković oglasio se iz karantina i poslao moćnu poruku u nastavku borbe protiv koronavirusa

Veličković je u intervjuu za "Arenu sport" otkrio kako provodi dane u samoizolaciji...

POVODOM NOVONASTALE SITUACIJE! Oglasila se ABA liga!

Foto: Starsportphoto

- Radim vežbe i vozim bicikl i to mi je jedini kardio trening koji upražnjavam. To je jedini način da simuliram napore koji su približni terenu. Nedostaju mi već i razne pošalice, druženje koje smo imali u prva dva meseca ove sezone kada se bukvalno nismo razdvajali, nismo išli kućama jer smo imali vezana gostovanja. Tu smo se stvarno zbližili. I utakmice kada nismo igrali dobro mi smo dobijali zbog te atmosfere koja vlada u timu. Za ljude je najbolje da se sve stopira, jer više ne znam ni kako se preposi, šta se prenosi, pa je izolacija najbitnija- istakao je Veličković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija