• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.04.2020

07:15

(FOTO) PRATI TATU I PARTIZAN GDE GOD DA IGRAJU! Da li ste znali da Savo Milošević ima OVAKO LEPU ĆERKU?

Partizan

(FOTO) PRATI TATU I PARTIZAN GDE GOD DA IGRAJU! Da li ste znali da Savo Milošević ima OVAKO LEPU ĆERKU?

Podeli vest

Trener Partizana Savo Milošević dobro je poznat kako domaćoj, tako i evropskoj javnosti i kao fudbaler, a sada i kao šef stručnog štaba crno-belih, a da li ste znali da ima prelepu ćerku Isidoru?

 

Isidora Milošević (20) pored toga što je zgodna, važi i za velikog navijača Partizana pa tako ne propušta priliku da ode sa ocem na gostovanja ekipe. Ove sezone se u nekoliko navrata pohvalila slikama iz gradova gde su crno-beli vodili svoje bitke.

KAKO JE PAVLOVIĆ STIGAO DO MONAKA? Sve je počelo od utakmice protiv Crvene zvezde!

Uspela je i da se slika sa živom legendom Mančester junajteda Ser Aleksom Fergusonom. Ali da se muškarci ne bi nadali previše, lepa Isidora je u srećnoj vezi sa svojim momkom.

Zašto važi za jednu od najlepših ćerki naših sportskih radnika uverite se sami:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija