• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2020

14:50

OPAAA.... STIŽU MILIONI U HUMSKU! Ovo još NISMO VIDELI, 15 klubova ratuje za potpis talentovanog asa Partizana!

Partizan

OPAAA.... STIŽU MILIONI U HUMSKU! Ovo još NISMO VIDELI, 15 klubova ratuje za potpis talentovanog asa Partizana!

Podeli vest

Talentovani fudbaler Partizana Filip Stevanović zaludeo je Nemce

Kako pišu tamošnji mediji as crno-belih je na meti bundesligaških velikana. Ovog 18-godišnjeg krilnog napadača navodno redovno prate skauti Bajerna, Borusije Dortmund i Lajpciga.

NEMCI SVE ŠOKIRALI! Evo kada KREĆE BUNDESLIGA sa novim pravilima!

DA LI ĆE "DELIJE" I "GROBARI" DA SLEDE NJIHOV PRIMER? Navijači Borusije pomažu starima u karantinu!

 

Nemci pomno prate razvoj momka iz Užica, niko još nije slao ponudu u Beograd, ali isti izvor piše da čak 15 evropskih giganata opipava puls čelnika Partizana i raspituju se pod kojim bi uslovima, eventualno, mogli da računaju na njegov potpis.

Tinejdžera koji je zablistao ove sezone kod Sava Miloševića mnogi upoređuju sa Kristijanom Ronaldom, a zimus se spekulisalo da je francuska Nica spremna da izdvoji 15.000.000 evra.

Foto: Starsportphoto

Filip Stevanović

 

Mediji spekulišu i o interesovanju Benfike, Čelsija, klubova iz Mančestera SItija i Junajteda.... Za sada je sve u domenu medijskih spekulacija ali nema sumnje da će Stevanović napuniti kasu kluba iz Humske 1.

 

Zapratite našu novi stranicu na Facebook - Informer Sport.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija