• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2020

08:23

SVE JE BILO NESTVARNO! Ono što je Trinkijeri rekao o Partizanu razgaliće "grobare"!

Partizan

SVE JE BILO NESTVARNO! Ono što je Trinkijeri rekao o Partizanu razgaliće "grobare"!

Podeli vest

Andrea Trinkijeri zaista "oseća" Partizan! Trener košarkaša crno-belih, biranim rečima govorio je o svom klubu

- Preuzimanje ovog posla je bilo nestvarno. Priprema za nešto specijalno i istorijsko vredi više od hiljadu ugovora. Bilo je vreme da učinim nešto što će mi pružiti priliku da još bolje shvatim sve što sam radio ranije. Imati kuću slavnih na treningu je neverovatno. Nekad dođe Danilović, nekad Divac, uvek je tu Paspalj. Sama činjenica da je moje ime napravio Obradović predstavlja veliki razlog za ponos - rekao je Trinkijeri.

Nastavio je u istom ritmu. 

- To je nešto neverovatno. Šokantno je biti jedini strani trener u istoriji, to zaista stvara ozbiljan obim misije koju treba da ostvarite. Imate preko 2.000.000 navijača, postoji odgovornost na vašim leđima. U Srbiji kažu da za Partizan ne navijate, Partizan volite. Došao sam u klub sa beskonačnom istorijom, ali pomalo uzdrman, čija je jedina ideja bila da opstane. Smatrali su da mogu da dam malo energije i korak po korak mislim da smo se uzdigli - dodao je Italijan.

Govorio je i o mogućnosti povratka u Italiju.

- U ovom trenutku mi je teško da razmišljam o tome. Ne znamo šta ćemo raditi 10. juna, a kamoli šta će biti u mojoj karijeri. Otvoren sam za sve, hranim se motivacijom. Onog dana kada ne budem imao motivaciju da radim najbolje što mogu, uradiću neku drugu stvar. Bez limita, naravno - zaključio je on.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija