• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2020

16:50

DOSTA JE SA SPEKULACIJAMA! Trinkijeri ovim rečima OTKRIO da li ostaje u Partizanu?

Partizan

DOSTA JE SA SPEKULACIJAMA! Trinkijeri ovim rečima OTKRIO da li ostaje u Partizanu?

Podeli vest

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri nalazi se u Itaiji gde zajedno sa svojom porodicom provodi vreme tokom pandemije koronavirusa i prekida svih sportskih događaja.

On je istakao da je čast voditi Partizan, rekavši da je to vrednije od hiljadu ugvora. Može se reći da je Trinkijeri indirektno poručio "grobarima" da će predvoditi Parni Valjak i u budućnosti, a na to ga svakako obavezajuje ogromna tradicija kluba kojom je i on sam fascniran.

(FOTO) ORIGINALNO I JEDINSTVENO! Partizan na RETRO način čestitao VASKRS!

- Prihvatiti taj posao je bilo ludilo, ali trenirati ekipu koja je toliko istorijski posebna je vrednije od hiljadu ugovora. To je bio trenutak da uradim nešto što će mi dati priliku da još bolje shvatim sve što sam radio ranije. U sali u kojoj ja radim je praktično cela Kuća slavnih – ponekad tu svrate Danilović i Divac, Paspalj je uvek tu. Činjenica da je na mom mestu nekada sedeo Željko Obradović je veliki razlog za ponos- rekao je Trinkijeri.

Foto: Starsportphoto

Pedesetjedogodišnji stručnjak je prvi strani trener Partizana.

- Zaista sam i dalje šokiran da sam jedini strani trener u istoriji kluba, naročito kada imam na umu da je obim moje misije toliko veliki. Klub prati dva miliona navijača i imate mnogo odgovornosti. U Srbiji kažu da se za Partizan ne navija, nego da se on voli. Klub u koji sam došao imao je beskonačnu istoriju, ali je bio u teškom trenutku i oni su od mene očekivali da mu podignem energiju i moram da kažem da smo zaista napredovali- istakao je Italijan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija