• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.04.2020

09:36

PARTIZAN OSTAJE KOD KUĆE! Vučelić: Ne smemo da igramo po džombama! Zdravlje igrača je na prvom mestu

Partizan

PARTIZAN OSTAJE KOD KUĆE! Vučelić: Ne smemo da igramo po džombama! Zdravlje igrača je na prvom mestu

Podeli vest

Real Madrid i Barselona mogli bi svoje utakmice kada se Primera nastavi da igraju na drugim stadionima, ne na "Santiago Bernabeu" i “Nou Kampu” kako bi uštedeli novac jer neko vreme neće biti navijača

Prvi čovek Partizana Milorad Vučelić kaže da crno-beli ne žele da se sele iz Humske.

- Svakako ćemo sačekati sve predloge ili instrukcije Fudbalskog saveza Srbije koji je u stalnom kontaktu i sa UEFA, ali sa ove tačke gledišta Partizan nema preveliki razlog da se seli van svoje kuće. Realno, Srbija ni nema dovoljno kvalitetnih terena za igru kao što su naš stadion ili „Marakana“. Ne bismo smeli da dozvolimo da se fudbal igra po džombama, bar tamo gde već postoje dobri uslovi. Time bismo rizikovali povrede igrača, pre svega – rekao je za Alo Vučelić.

OVA OPCIJA OTPADA! Evo kada Superliga NEĆE POČETI!

ILIEV NEMA DOBRE VESTI: Doživećemo najveći udarac!

 

Jedna od opcija je Zemunelo.

- Da, ali taj teren, istini za volju, lošiji je od onog u Humskoj. Uostalom, treba voditi računa i o pratećim objektima, prostorima za instaliranje dodatnih medicinskih punktova koji će biti neophodni za dalje mere prevencije od širenja koronavirusa, zdravlje igrača je na prvom mestu. Verovatno bismo tamo trošili manje struje, trebalo bi nam manje redara, ali tako ne bismo bogzna koliku uštedu napravili. Drugo su Španci, Englezi, Nemci... Da se razumemo, srpski klubovi će pretrpeti ogromnu štetu, ali ona se odnosi na transfere igrača, na TV prava, smanjujemo plate, režemo budžet...

Što se tiče nastavka takmičenja u Superligi kaže:

- Naši uveliko individualno treniraju, a kada će se početi sa grupnim radom ne zavisi od nas. Čekamo signale iz FSS-a, od države, pita se struka za takve stvari. Do tada je na nama da se što bolje organizujemo, pripremimo. Ne zaboravite - brzo će i evropska takmičenja.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17