• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.05.2020

18:20

(VIDEO) SAVO OTVORENO O SVEMU! Milošević iskren posle pobede nad Zemunom!

Partizan

(VIDEO) SAVO OTVORENO O SVEMU! Milošević iskren posle pobede nad Zemunom!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Zemuna sa 2:1, u poslednjoj proveri pred nastavak takmičenja u Super ligi Srbije

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je zadovoljan današnjim izdanjem svoje ekipe na trening meču protiv Zemuna.

(VIDEO) PARTIZANOVA GENERALKA! Crno-beli pobedili Zemun, Lazar Pavlović pokazao šta ume!

- Danas je bila sasvim okej trka, imali smo i ozbiljnog rivala, motivisanog i to je sve dobro. Dobro je da vidimo u kom smo stanju. Bilo je dosta dobro i kad je u pitanju igra, propustili smo opet dosta šansi, ali je trka bila dobra. To je najbitnije od svega. Poznato je da ja ne volim nešto posebno prijateljske utakmice, odnosno pripremne utakmice, jer može mnogo više da se izgubi nego da se dobije na njima, ali je jedna vrsta dobrog treninga dobra. Danas smo igrali sa ekipom koja je imala obzira, sudili smo kolega i ja i nismo dozvolili da udje u nekakve probleme... Mislim da smo odradili dobar trening- istakao je Milošević.

Partizan će sezonu nastaviti utakmicom protiv Mladosti iz Lučana. Taj meč 30. kola na programu je 30. maja od 18.30 u Humskoj.

- Svrha ove današnje utakmice i jeste to, da polako ulazimo u takmičarski ritam. Imamo ekipu koja ima iskustva, koja igra godinu i nešto dana zajedno i ne sumnjam da ćemo vrlo brzo uhvatiti taj ritam- rekao je Milošević.

Trener Partizana osvrnuo se i na psihološke testove koje su igrači juče radili.

- Sve aspekte koji čine moderan fudbal treba da uključimo u rad sa ekipom. Psihologija je jedna od tih stvari koja je jako bitna za svakog profesionalnog sportistu. Mislim da može mnogo stvari da poboljša. Uradili smo uradili dva od tri osnovna testa na osnovu kojih ćemo napraviti neki plan za sledeću godinu i nećemo se na ovom zaustaviti. Svrha svega ovoga je da popravimo taj psihološki momenat- rekao je Milošević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija