• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2020

21:40

(VIDEO) NAJBOLJI MEČ MI JE BIO PROTIV PARTIZANA! Potpuno iskren i bez dlake na jeziku!

Partizan

(VIDEO) NAJBOLJI MEČ MI JE BIO PROTIV PARTIZANA! Potpuno iskren i bez dlake na jeziku!

Podeli vest

Nekadašnji španski fudbaler, Tonjito, godinama je bio uzdanica lisabonskog Sportinga, sa kojim je 2002. godine eliminisan iz tadašnjeg Kupa Uefa od strane Partizana

U prvoj utakmici u Lisabonu Partizan je slavio sa čak 3:1 protiv tima za koji je tada igrao Kristijano Ronaldo, da bi u revanšu Sporting uzvratio istom merom.

(FOTO) MIŠA TUMBAS DOBIO GRAFIT U BEOGRADU! Čuvena replika u čast preminulog navijača Partizana!

 

 

Meč je otišao u produžetke, a pitanje pobednika ovog dvomeča rešili su golovima Damir Čakar i Dejan Živković.

Španski internacionalac Tonjito prisetio se tog duela pre ravno 18 godina:

- Bila mi je to jedna od najboljih utakmica u karijeri. Prvo sam postigao gol za 1:0, a onda sam asistirao Kontrerasu za 3:1. Time smo dostigli minus iz Lisabona i otišli smo u produžetak. Mislim da je Partizan bio kažnjen od strane UEFA i kapije su morale da budu zatvorene. Igrao sam mečeve na kojima je bilo malo gledalaca, ali ovakav kao u Beogradu, nikad više. 

Foto: Printscreen You Tube

- Utakmica je bila neobična, jer su tribine bile prazne. Čuo se eho sa svih strana, kako igrači pričaju jedan s drugim, kako se dovikuju, kao i od udaraca po lopti. Nisam mogao da se naviknem, nikada pre toga nisam ni gledao utakmicu na kojoj nije bilo navijača. Upravo zbog toga, kao i činjenice da smo igrali 120 minuta, taj meč sam jako dobro upamtio- rekao je Tonjito u izjavi za "Abolu"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija