• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2020

19:55

NIJE MOGAO A DA NE KAŽE ŠTA MISLI! Pešić o ODLUCI Bertomeua da Partizan izostavi iz Evrolige!

Partizan

NIJE MOGAO A DA NE KAŽE ŠTA MISLI! Pešić o ODLUCI Bertomeua da Partizan izostavi iz Evrolige!

Podeli vest

Trener košarkaša Barselone Svetislav Pešić izneo je svoj stav o odluci čelnika Evrolige da poništi sezonu koja je prekinuta zbog pandemije koronavirusa

Pešić je sa Barselonom bio na dobrom putu da ponovi uspeh iz 2003. godine, kada ju je vodio do trofeja prvaka Evrope, međutim, moraće da sačeka sledeću sezone i krene ispočetka...

GROBARI ĆE GA TEK SADA ZAMRZETI! Bertomeu "OBJASNIO" zašto Partizan nije u Evroligi!

Foto: Starsportphoto©

- Mogla je možda se proširi Evroliga. Međutim, u uslovima kada ne znamo kako će se odvijati kasnije sve, da li će biti publike i mnogih faktora... Druga pozitivna stvar je što Evroliga ima dovoljno vremena da se priprem. Partizanova situacija je slična kao naša. Bili smo u prekidu prvi, a tako je i Efes, Himki u VTB ligi, Virtus u Italiji. Da li šteta što Srbija nema dva tima u Evroligi? Nije sada šteta, uvek je- rekao je Pešić za "B92".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija