• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.05.2020

20:40

PALE TEŠKE REČI! Varda BESAN kao RIS zbog Evrolige! Izneo je niz KRITIKA!

Partizan

PALE TEŠKE REČI! Varda BESAN kao RIS zbog Evrolige! Izneo je niz KRITIKA!

Podeli vest

Bivši košarkaš Partizana Ratko Varda oštro je osudio odluku Evrolige da poništi postojeću sezonu i na taj način obezvredi uspeh Partizana

Crno-beli su imali veliku priliku da se kroz ABA ligu ili Evrokup domognu Evrolige, međutim, na veliku žalost "grobara", od tog posla neće biti ništa.

NIJE MOGAO A DA NE KAŽE ŠTA MISLI! Pešić o OLDUCI Bertomeua da Partizan izostavi iz Evrolige!

- Možda će sad nekim ljudima biti jasno da je FIBA Federacija košarke, a ULEB privatni bankomat moćnika. Najbolja ekipa u ABA i ULEB kupu ne dobija apsolutno ništa osim jednog velikog srednjeg prsta. Iako je bio glavni kandidat za osvajanje i ABA i Evokupa. U Evroligi ima mesta za tim koji nikad nije osvojio nijedan trofej i koji postoji par godina- napisao je Varda na svom Instagramu i dodao:

Foto: Tanjug/Tanja Valić

- I možda ću opet biti 'onaj bivši košarkaš' koji lupa gluposti jer mu je dosadno, ali ABA liga je cirkus, koji ne donosi apsolutno ništa, zbog kojeg domaća košarka ide u provaliju. Svaki sportista i svaka sportska ekipa bi trebalo da budu nagrađeni jer su bili najbolji te godine. Sad ćemo videti da li će MZT ili Borac Čačak ući u ABA ligu ili će i to da se poništi. Cirkus- istakao je Varda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija