• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2020

15:52

MIJAILOVIĆ "ČESTITAO" ZVEZDI! Umetnost je takmičiti se u Evroligi bez osvojenog trofeja!

Partizan

MIJAILOVIĆ "ČESTITAO" ZVEZDI! Umetnost je takmičiti se u Evroligi bez osvojenog trofeja!

Podeli vest

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović pecnuo je malo "večitog" rivala Crvenu zvezdu

Evroliga je odlučila da ostavi isti sastav za narednu sezonu, odnosno da Zvezda ostane u tom takmičenju i naredne sezone. Crno-beli su se nadali da bi mogli da uđu u Evroligu kao tim koji je u završnici Evrokupa imao prednost domaćeg terena.

(VIDEO) PARTIZAN OSTAJE U EVROKUPU! Mijailović doneo najtežu odluku: Birali smo između NOVCA i KOŠARKE!

INFORMER SAZNAJE! Mijailović nadomak odluke! "Grobari", evo gde će Partizan igrati naredne sezone!

 

- Mi nismo frustrirani iako smo možda najviše oštećeni. Tražili smo način kako da donesemo odluku hladne glave. Čestitam svima koji su se plasirali, to možda nije menadžerski uspeh, to je umetnost u datoj okolnosti. Umetnost je i takmičiti se u Evroligi bez ijednog osvojenog trofeja,  ali čestitam našem gradskom rivalu i nadam se da će i sledeće sezone imati i bolje rezultate -  rekao je Mijailović.


- Ne mogu da kažem da je to sportska nepravda, oni misle da je to najbolje, ali... Prekinuta je naša sezona iz snova je na način na koji je prekinuta. Bili smo izenađeni. Niko se tome nije nadao. Izgubili smo dosta. Sigurno najveći gubitnik u Evropi jeste Efes, samim tim i Partizan. Ne mogu da kažem da je sportska nepravda, već okolnosti. Ljudi su procenili da je tako najbolje i mi smo podržali takvu odluku - rekao je Mijailović.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Docaa

pre 3 godine

Još veća biti Kalimero i igrati evrokup iako nisi završio takmičenje.

tadija64ZEMUN

pre 3 godine

kakva MAGARCINA,za neverovati,pukao mnogo para,pa sad kuka,DEBILCINA

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija