• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.06.2020

18:21 >> 18:17

(VIDEO) IZNENAĐENJE U SUBOTICI PRED DERBI! Spartak posle preokreta slavio protiv Partizana, crno-belima ugroženo drugo mesto!

Partizan

(VIDEO) IZNENAĐENJE U SUBOTICI PRED DERBI! Spartak posle preokreta slavio protiv Partizana, crno-belima ugroženo drugo mesto!

Podeli vest

Fudbaleri Spartaka pobedili su Partizan u 28. kolu Superlige Srbije sa 3:2 posle velikog preokreta. Crno-beli su tako na loš način najavili derbi u polufinalu Kupa ove srede

 

Ekipa Partizana nije imala baš idealnu najavu za večiti derbi u polufinalu Kupa Srbije i borbu za jedini preostali trofej ove sezone. Spartak iz Subotice odneo je sva tri boda i napravio veliko iznenađenje.

DELEGACIJA PARTIZANA NAPADNUTA U VRANJU! Incident pred meč crno-belih u Surdulici!

Crno-belima je račune pomrsio njihov igrač na pozajmici u novosadskoj ravnici Nemanja Nikolić koji je dva puta pogađao mrežu gostiju iz Beograda i tako "ukrao" šou mladom Filipu Stevanoviću koji polako izrasta u ozbiljnog fudbalera.

Foto: Starsportphoto

Vezista crno-belih dva puta je donosio prednost Partizanu, prvo u 12. onda i u 44. minutu, ali je oba puta Nikolić vraćao Subotičane u igri. U 29. je bio precizan sa nekih 16 metara, a da bi u 58. iskoristio gužvu u šesnaestercu i gurnuo loptu iza leđa Vladimiru Stojkoviću.

Povratak Sejduba Sume posle povrede nije doneo rezultat crno-belima, a Stefan Denković pogotkom u 69. minutu postavio je konačan rezultat i doneo veliku pobedu Spartaku.

Foto: Starsportphoto

Partizanu je sada ugrožena i druga pozicija na tabeli gde dva boda više od Vojvodine koja je ove subote slavila u Ivanjici (3:1), a do kraja šampionata čekaju ih nezgodni dueli upravo protiv ekipe Nenada Lalatovića u Novom Sadu, a pre toga naredne nedelje protiv Čukaričkog koji se bori za Evropu.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Golove pogledajte u nastavku teksta.

SPARTAK - PARTIZAN 3:2 (1:2)

Nikolić u 29. i 58. minutu, Denković u 69. minutu za Spartak - Stevanović u 12. i 44. minutu za Partizan

Stadion: Gradski stadion, Sudija: Zoran Široki

SPARTAK: Dokić, Ivanović, Srećković (od 79. Jovanović), Vidaković, Denković, Dunđerski, Nikolić, Urošević, Maričić, Vidović, Bjelović (od 46. Šormaz) (od 90. Baić).

PARTIZAN: Stojković - Miletić (od 73. Miletić), Ostojić, Pavlović, Brežančić - Šćekić, Zdjelar (od 46. Suma) - F. Stevanović, L. Pavlović, Asano (od 59. Lakčević) (od 77. Vitas) - Sadik (od 59. Matić).

KRAJ!

90. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade.

90. minut - Promena kod domaćih, Baić ulazi umesto Šormaza.

79. minut - Promena i kod domaćih, Jovanović u igri umesto Srećkovića.

77. minut - Prinudna promena kod gostiju. Umesto povređenog Lakčevića u igri je Vitas.

73. minut - Nova promena u Partizanu. Umesto Miletića u igri je Smiljanić.

69. minut - GOOOOOL! VODI SPARTAK! Denković je odlično šutirao sa nekih 10 metara i prevario Stojkovića za preokret domaćina!

68. minut - Kakva šansa za Partizan! Suma je sam probio ispred golmana Dokića, ali je očajno šutnuo i propala je prilika za treći gol.

59. minut - Dvostruka promena kod gostiju. Umesto Sadika u igri je Bojan Matić, a neprimetnog Takumu Asana menja Lakčević.

58. minut - GOOOOOOL! PONOVO NIKOLIĆ! Ponovo je nerešeno!

53. minut - Šormaz je pokušao da ponovo izjednači rezultat, ali je šutirao levo od gola koji brani Stojković.

46. minut - Počinje drugo poluvreme! Sejdubu Suma se vratio na teren, ušao je u igru umesto Zdjelara. U Spartaku Šormaz je ušao umesto Bjelovića.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

44. minut - GOOOOL! Ponovo Stevanović! Sadik je odlično asistirao i poslužio loptu na tacni mladom vezisti za 1:2!

43. minut - Nikolić je ponovo pretio u umalo doneo prednost Spartaku. Ipak, Stojković je uspeo da zaustavi njegov pokušaj.

29. minut - GOOOOOL! Nikolić za izjednačenje! Napadač Partizana na pozajmici u Spartaka postiže gol matičnom klubu!

25. minut - Pokušao je Šćekić glavom nakon ubacivanja Stevanovića iz ugla, međutim, lopta odlazi preko gola.

22. minut - Velika šansa za crno-bele! Okrenuo je Sadik na "petoparcu" defanzivce" Spartaka, ali nije uspeo da uposli Asana u samom srcu peterca! Ostaje 1:0 za crno-bele. Terenska dominacija gostiju iz Beograda.

12. minut - GOOOOL! Sjajno izveden slobodan udarac i Stevanović donosi prednost Partizanu!

7. minut - Prva nešto konkretnija prilika za Partizan. Probao je mladi Filip Stevanović, ali je udarac bio previše slab za Dokića.

16.30 - Utakmica je upravo počela!

16.15 - Što se tiče rezevrista ovako izgledaju klupe:

Klupa Spartaka: Dujmović, Šormaz, Vujanović, Biać, Milutinović, Jovanović, Milić.

Klupa Partizana: N. Stevanović, Vitas, Urošević, Smiljanić, Lakčević, Suma, Matić.

16.03 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 28. kola Superlige Srbije između Spartaka iz Subotice i Partizana. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja sa severa naše države.

 

 

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija