• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.06.2020

11:56

(VIDEO) OVO "GROBARE" ZANIMA! Da li Novica Veličković ide u PENZIJU?

Partizan

(VIDEO) OVO "GROBARE" ZANIMA! Da li Novica Veličković ide u PENZIJU?

Podeli vest

Kapiten košarkša Partizana Novica Veličković izjavio je da još uvek ne zna šta će biti sa njegovim karijerom i da li će sledeće sezone igrati

- Ne znam šta da kažem. Tako je već četiri ili pet godina. Treniram, radim, nikad se ne zna sa mnom. Osećam se dobro. Tokom korone malo sam se bacio u biciklizam. Ta relaksacija je prijala mojim nogama. Prijala mi je ova pauza zbog porodice - rekao je Veličković novinarima u dvorani "Mega Factory" na oproštajnom meču za Dejana Milojevića.

 

ABA LIGA DOBILA TRI MESTA! Partizan siguran učesnik, čekaju se još dva!

LONČAR ISKREN I DIREKTAN: Radimo na tome da zadržimo tim! A onda je progovorio i o BUDŽETU za narednu sezonu!

 


Krilni centar osvrnuo se i na sezonu crno-belh i objasnio kako je on doživeo prekid takmičenja.

- Imali smo perfektnu sezonu i u ABA i Evrokupu. Imali smo dva poraza u ABA koja nisu morala da se dese, ali bili smo prvi u oba takmičenja. Igračima je bilo najteže sve ovo što se desilo. Brzo je došlo i prošlo. Ovi odoše za SAD, nismo se videli dva meseca. Bio sam umoran od priča šta i kako i ostaje velika žal za sezonom. Šta je, tu je. Dobar deo ekipe ostaće na okupu, dobro se poznajemo -  rekao je Veličković i dodao da smatra da je moguće da se ponovi prošla sezona.

 


- Iskreno verujem da moguće ponoviti sezonu kakva je bila. Imali smo neverovatnu hemiju koju smo stvorili u prvom delu sezone. Stalno smo bili na gostovanjima i to nas je zbližilo. U svakoj utakmici neko drugi je kliknuo. Dugo nisam video skup igrača u kom niko ne razmišlja o sebi, već o timu. Siguran sam da će hemija da se ponovi i sledeće sezone. Što se tiče rezultata, to niko ne može da garantuj.



Veličković je bio jedan od košarkaša koji igrao na oproštajnoj utakmici, koju je Mega organizvala u čast doskorašnjeg trenera Milojevića.

- Na prelasku iz juniorske u seniorsku košarku, Dejan mi je bio kao stariji brat. On je tada bio jedan od lidera Partizana i sa njim sam možda najviše napredovao. Dve sezone smo igrali zajedno. On je uvek bio taj koji je gurao i forsirao. Bio je pre svega saigrač i mentor. Bio mi je potreban za savete, za pomoć. Uvek je bio tu za mene. Na počcetku njegove trenerske karijere, vratio sam se košraci posle povrede i dosta mi je pomogao u oporavku. Verovatno sam i ja njemu pomogao malo kao najiskusniji igrač u timu klinaca koji su imali po 17-18 godina - zaključio je Veličković.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija