• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.06.2020

12:55

POSLASTICA ZA "GROBARE"! O magičnoj sezoni košarkaša Partizana snima se dokumentarac!

Partizan

POSLASTICA ZA "GROBARE"! O magičnoj sezoni košarkaša Partizana snima se dokumentarac!

Podeli vest

Tu sezonu navijači Partizana pamtiće uvek... Baš te 2009/10 godine košarkaši crno-belih ispisali su istoriju, sada se o svemu tome snima i film

O sezoni 2009/10 je u proteklih 10 godina ispričano mnogo, ali sa ove vremenske distance, biće zanimljivo videti kompletnu sliku. Koliko je jaka ljubav prema klubu, koliko snaga volje može doneti i koliko ova priča može da inspiriše nove generacije. Film sprema produkcija "Videostroj".

Brojni sagovornici, bivši i aktuelni članovi KK Partizan, prisetili su se događaja koji su stali u samo jednu sezonu, a po broju i značaju, izgledaju kao čitava jedna epoha.

Biće prilike da se ožive sećanja na turneju po Americi, pobede protiv Barselone, Makabija, Cibone, poraze u Parizu, čuveno „I kada ne budeš prvi ti“ posle Panatinaikosa, „3 na 3“ u Vršcu i trojku Miše Tumbasa za kraj nezaboravne sezone. 

Te sezone Partizan je došao do triple krune i posle 12 godina ponovo stigao do Fajnl fora u Parizu, predvođen trenerom Duškom Vujoševićem.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija