• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

14:06

NOVI POTPIS U HUMSKOJ NAKON MAKI BANJKA! Partizan "ZABETONIRAO" defanzivnu liniju!

Partizan

NOVI POTPIS U HUMSKOJ NAKON MAKI BANJKA! Partizan "ZABETONIRAO" defanzivnu liniju!

Podeli vest

Iskusni defanzivac Partizana Nemanja Miletić potpisao je novi ugovor sa crno-belima

Miletić se obavezao na još tri godine ugovora sa Partzanom! Crno-beli su pre nekoliko dana dobili veliko pojačanje u odbrani u vidu Kamerunca Maki Banjka, a sa Miletićem će defanziva Parnog Valjka biti još sigurnija i čvršća naredne sezone!

BIĆE VRELO U NIŠU! Lalatović dodatno dolio ulje na vatru: Čim me Grobari ugledaju ja ih motivišem! Zašto vređate SRPSKE majke!?

Ostanak Miletića je, pre svega, bio želja trenera Sava Miloševića, koji je i minule zime, kada se takodje pominjao mogući transfer u inostranstvo, insistirao da fudbaler ipak ne menja sredinu.

Foto: starsport

Miletić je u Partizan stigao jula 2017. godine i to kao pojačanje na poziciji štopera. Silom prilika je, međutim, prekomandovan na desnog beka,gde se ustalio, čak i stekao status A reprezentativca Srbije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija