• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.06.2020

19:40

TVITER ZAGONETKA JE REŠENA! Evo šta se ZAISTA dešava sa Trinkijerijem i Partizanom!

Partizan

TVITER ZAGONETKA JE REŠENA! Evo šta se ZAISTA dešava sa Trinkijerijem i Partizanom!

Podeli vest

Trener košarakaša Partizana zabrinuo je navijače crno-belih najnovijim tvitom u kome je naveo da je stigao kući u Italiju pri tom zahvalivši se "Grobarima" prilikom odlaska iz naše zemlje

Trinkijeri je u pregovorima u vezi sa novim ugovorom i ukoliko ga produži ostaće u crno-belom taboru pune dve godine, a možda i više.

TRINKIJERI SE VRATIO U ITALIJU I PORUČIO GROBARIMA: Nezaboravno vreme i najbolji navijači!

 

 

Prema pisanju "Telegrafa", Italijan pokušava da malo popravi svoju pregovaračku poziciju, tim pre što je prirastao za srce mnogim pristalicama Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nihz

pre 3 godine

Nece da dozvoli neko drugi tim da mu sastalja,ni ne treba.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija