• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.06.2020

19:30

PARE, PARE, PARE... MILIONI U KASI PARTIZANA! Crno-beli trljaju ruke, evo koliko će ZARADITI od Sadika i Stevanovića!

Partizan

PARE, PARE, PARE... MILIONI U KASI PARTIZANA! Crno-beli trljaju ruke, evo koliko će ZARADITI od Sadika i Stevanovića!

Podeli vest

Crno-beli svakodnevno dobijaju pozive evropskih klubova koji se raspituju za Filipa Stevanovića i Umara Sadika * U Humskoj veruju da će obojicu prodati za po 12,5 miliona evra

Partizan planira ovog leta da zaradi 25 miliona evra od prodaje Filipa Stevanovića (17) i Umara Sadika (23)! Evropski klubovi svakodnevno se raspituju za ovu dvojicu fudbalera, a u Humskoj veruju da će ih prodati za po 12,5 miliona evra!

Stevanović je ove sezone debitovao u prvom timu i odigrao je 35 utakmica uz učinak od devet golova i tri asistencije. Što se Sadika tiče, njegova statistika je još impresivnija - u 39 mečeva imao je po 17 golova i asistencija.

Godišnji budžet

Pregovori u toku

Već vodimo razgovore sa klubovima koji žele Sadika. Realno je da bude prodat za više od deset miliona evra
Ivica Pavlović, menadžer Umara Sadika

Odlične partije mladog krila i nigerijskog napadača privukle su pažnju bogatih klubova, a prema rečima našeg izvora, crno-beli će teško moći da odole milionskim ponudama.

- Svakodnevno zovu predstavnici klubova i raspituju se o uslovima pod kojima bi Partizan prodao ovu dvojicu fudbalera, tako da u Humskoj očekuju bogate ponude kad krene prelazni rok. Kao što je trener Savo Milošević nagovestio, ako stignu ponude koje su u visini godišnjeg budžeta kluba, onda nema smisla odbiti ih. Zato su u Partizanu spremni da prodaju obojicu fudbalera, ako ponude budu oko 12 miliona evra. Za Stevanovića će pokušati da naprave dogovor da ostane barem još godinu dana u Srbiji na pozajmici - kaže naš izvor odlično upućen u dešavanja.

(FOTO) FUDBALER ČELSIJA ZAPALIO JAVNOST: Njegov dolazak UČINIĆE napad brutalnijim!

8.000.000 EVRA? MALO JE TO, SLEDEĆI... Partizan traži za Sadika MNOGO VIŠE!



Francuski mediji pišu da je Lil spreman da angažuje Sadika kao zamenu za Viktora Osimhena, koji će preći u Napoli za 50 miliona evra. Nigerijski portali, čije informacije bi ipak trebalo uzeti s rezervom, objavili su juče da je Monako spremio ponudu od 15 miliona evra za Umara. Sadikov menadžer Ivica Pavlović u kratkoj izjavi za Informer kaže da se tek čekaju konkretni potezi inostranih klubova.

- Sve je u rukama Partizana. Iz kluba su rekli da će pristati da prodaju Sadika samo ako stigne zadovoljavajuća ponuda. Ne mogu da pričam o konkretnim ciframa, ali realno je da za Sadika bude ponuđeno više od deset miliona evra. Budući da neke razgovore sa zainteresovanim klubovima već vodimo, ne bi bilo fer da otkrijem o kojim timovima je reč - objašnjava Pavlović.

 

Nemci sve prate

Za Stevanovića je još prošle zime bila zainteresovana Nica i navodno je nudila 12 miliona evra, ali su se i najveći evropski klubovi dovodili u vezu sa talentovanim krilom. Skauti tri trenutno najmoćnija nemačka kluba, Bajerna, Dortmunda i Lajpciga, tokom čitave sezone prate mladog Partizanovog fudbalera. Njegove partije nisu promakle ni predstavnicima Mančester sitija i Mančester junajteda, a navodno ni italijanskim velikanima Juventusu i Interu.

- Prema podacima sajta "Transfermarkt", Stevanović je najskuplji igrač Partizana i njegova vrednost je procenjena na osam miliona evra. Budući da ima tek 17 godina, da mu je jača leva noga i da je ove sezone nastupio u čak 35 utakmica, sasvim je realno da njegova cena bude dvostruko veća - kaže izvor blizak Partizanu.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija