• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2020

15:30

PARTIZAN BEZ NAJVEĆEG POJAČANJA! Kreću pripreme, Milošević ne može da računa na Banjka!

Partizan

PARTIZAN BEZ NAJVEĆEG POJAČANJA! Kreću pripreme, Milošević ne može da računa na Banjka!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u subotu će početi pripreme za novu sezonu

Ali, neće Savo Milošević neće imati na raspologanjau najveće pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku na startu priprema. Kako prenosi Telegraf Maki Banjak, neće prisustvovati subotnjoj prozivci, jer prema dogovoru dva kluba, ima obavezu da ostane u Olimpiji do kraja takmičarske sezone u Sloveniji.

RAMPA! Igrači Partizana NE SMEJU DA NAPUŠTAJU Srbiju!

OVO JE KATASTROFA ZA PARTIZAN! Milošević ljut na UEFA!

 

Foto: printscreen

Maki Banjak

 

 

To praktično znači da će novajlija propustiti  kompletnu prvu fazu priprema na Zlatiboru (od 4. do 12. jula), možda čak i dobar deo druge faze rada koja će trajati od 15. do 26. jula. Krajnji rok da se priključi Partizanu je 22. jul.

Postoji džentlmenski dogovor dva kluba da, ukoliko Olimpija osigura titulu  pre kraja sezone, Banjak dobije dozvolu da ranije napusti Ljubljanu i priključi se crno-belima na pripremama. Ta opcija takođe nije nerealna, jer je pomenuti klub trenutno prvi u slovenačkoj ligi, sa četiri boda prednosti u odnosu na Celje i Maribor, koga su minulog vikenda savladali u direktnom duelu (1:0).

Ovakav razvoj događaja ne remeti previše ni Partizan, niti samog Banjaka, jer je fudbaler praktično u takmičarskom ritmu i neće mu biti potrebno previše vremena da se adaptira na novu sredinu.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija