• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.07.2020

13:32

NOVI VETROVI DUVAJU U SRPSKOM FUDBALU! Odbio Partizan zbog Radničkog!

Partizan

NOVI VETROVI DUVAJU U SRPSKOM FUDBALU! Odbio Partizan zbog Radničkog!

Podeli vest

Nikola Aksentijević vratio se u Radnički iz Niša... Desni bek tvrdi da je imao ponudu Partizana, ali da nije imao dilemu

- Ja sam otišao iz Radničkog da bih igrao, jer nisam bio u planovima tadašnjeg trenera. U Napretku sam oživeo svoju karijeru, odigrao sam kvalitetnu sezonu i sada se vraćam pun elana za nove izazove na Čairu. Nisam puno razmišljao kada sam dobio poziv iz Niša. Znam gde dolazim, Radnički je odlično ogranizovan klub na svim nivoima, imam sjajan odnos sa prvim čovekom kluba Ivicom Tončevom i ostalim ljudima iz rukovodstva, pa smo se brzo i lako dogovorili. Čvrsto verujem u viziju koju ima Radnički. Imao sam još nekoliko ponuda, između ostalih i od Partizana, ali kada se pojavila opcija povratka u Niš, nisam puno razmišljao. U prvom mandatu u Radničkom imao sam odličnu sezonu i nadam se da će sledeća biti još bolja - rekao je Aksentijević.

Cilj Radničkog je da se narednog leta vrati na međunarodnu scenu.

- Ambicije Radničkog su uvek visoke, a to je pravi izazov za mene. Dobro sam upoznat sa ciljevima kluba, a i moj lični cilj je da sa Radničkim za godinu dana igram u Evropi, tako da sam zbog toga i došao. Iz one moje generacije nije ostalo puno igrača na Čairu, ali neću imati problema sa adaptacijom. Sa Kojićem i Gavrićem sam igrao u Napretku, sa Milosavljevićem u Radničkom iz Kragujevca, sa Pantelićem u mladoj reprezentaciji, a sa Kneževićem u Partizanu. Što se tiče trenera Bataka, smatram da je jedan od najboljih u Srbiji, čuo sam sve najbolje od njemu i radujem se saradnji sa njim - završio je Aksentijević.

Nikola Aksentijević je u svojoj bogatoj karijeri, osim za Radnički, nastupao za Partizan, Teleoptik, OFK Beograd, Radnički iz Kragujevca, Vojvodinu, holandski Vitese, belgijski Muskron, a u Niš stiže iz redova Napretka iz Kruševca.

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija