• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2020

21:40

DA LI ĆE GA FILIP POSLUŠATI? Bjeković savetovao Stevanovića koji klub da izabere!

Partizan

DA LI ĆE GA FILIP POSLUŠATI? Bjeković savetovao Stevanovića koji klub da izabere!

Podeli vest

Legendarni fudbaler Partizana i bivši sportski direktor crno-belih, Nenad Bjeković rekao je da bi za Filipa Stevanovića najbolje bilo da karijeru nastavi u njegovom bivšem klubu, francuskoj Nici

Prema informacijama Žurnala Nica se kod Bjekovića već raspitivala oko kvaliteta koje poseduje Stevanović.

ŠAMPION EVROPE KUPUJE U PARTIZANU! Fudbaler crno-belih prelazi u Liverpul?

- Preporučio bih mu, sigurno. Nica je ozbiljan, veliki klub, imao bi izvanredne uslove da se razvija. Odgovarao bi mu francuski fudbal – mišljenja je Nenad Bjeković.

- Generalni direktor Nice bio mi je gost uoči meča reprezentacije Srbije s Paragvajem, u Kruševcu. Došao je da se raspita, snimi situaciju. Rekao sam mu mišljenje, videćemo - dodao je Nenad Bjeković u razgovoru za "Sportski žurnal". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija