• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2020

11:03

ŠĆEPANOVIĆ OBRADOVAO "GROBARE"! Gordić blizu ostanka, Birčević i Novica su tu, šta će biti sa Jankovićem?

Partizan

ŠĆEPANOVIĆ OBRADOVAO "GROBARE"! Gordić blizu ostanka, Birčević i Novica su tu, šta će biti sa Jankovićem?

Podeli vest

Vlado Šćepanović, novi trener Partizana, polako ali sigurno slaže kockice tima za narednu sezonu

- Imamo gro ekipe iz prošle sezone i tu ne bi trebalo mnogo da se menja. Ostalo je još da se dovedu jedan, eventualno dvojica igrača. Dobra stvar je kada vam 70 odsto tima ostane na okupu. Filozofija će ostati manje-više ista, da igrači ne bi doživeli šok zbog velikih promena. Naravno, uz nekoliko stvari za koje procenim da je potrebno da se urade - rekao je Šćepanović u intervjuu za Žurnal.

Izvesno je da će Nemanja Gordić ostati u Partizanu.

- Doveli smo Milera Mekintajera, tu je Nemanja Gordić, za kog se nadam da će produžiti ugovor. Mislim da smo blizu, mada ne bih da prejudiciram stvari. Imamo Markusa Pejdža i Ognjena Jaramaza na „dvojci“, tu je i mali Trifa, koji više nije mali, već je odrastao i napravio važan korak u karijeri.

Osvrnuo se i na igrače na poziciji "tri".

- Rade Zagorac i Nemanja Dangubić su na "trojci", a na "četvorci" pod ugovorom imamo Tomasa, tu je i Birčević. Pod ugovorom smo i sa Stefanom Jankovićem, tek u narednom periodu videćemo šta ćemo tu da radimo. Naravno, Novica Veličković, neću da trošim reči o njemu, koliko čovek znači za ekipu, u igračkom i ljudskom smislu.

Pojačanje pod košem je potrebno.

- Imamo Nikolu Jankovića, Mozlija... Nećemo žuriti, tržište se tek otvara. Videćemo prvo kakav tip i profil igrača je potreban ovoj ekipi - ocenio je Vlado Šćepanović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija