• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2020

14:23

MIJAILOVIĆ IMA JAKU PORUKU! Šćepanović je novi Duško Vujošević!

Partizan

MIJAILOVIĆ IMA JAKU PORUKU! Šćepanović je novi Duško Vujošević!

Podeli vest

Prvi čovek Partizana, Ostoja Mijailović imao je samo reči hvale za novog trenera Šćepanovića

– Kada smo ostali bez Trinkijerija krenuli smo odmah u potragu za adekvatnim rešenjem. Meni je Šćepanović bio prva opcija. Znali smo da će se era Trinkijerija završiti u Partizanu u nekom trenutku. Želja je bila da dovedemo novog Duška Vujoševića, pravog partizanovca koji će biti uz nas na duže staze. To je Šćepanović. Bio je deo stručnog štaba, zna igrače, ukazana mu je prava čast. Iskreno verujemo u njega, u stručni štab i kompletnu ekipu. Uspeli smo da se konsolidujemo posle prekida sezone i nastavimo dalje u istom ritmu - izjavio je Mijailović za "Maxbet sport".

Najveći deo ekipe ostao je na okupu.

– Imali smo veliki napad na većinu naših igrača od strane drugih klubova. Svaka čast momcima koji su pokazali koliko vole Partizan. Laži su bile da smo u lošoj finansijskoj situaciji. Daleko od toga da nam je lako, ali uspeli smo da sačuvamo ekipu. Došao je Dangubić, pregovaramo sa Gordićem, nastavljamo tamo gde smo stali prošle sezone.

Foto: Starsportphoto

Mijailović ističe da ga žreb za EK ne zanima.

– Ne postoji težak žreb jer smo mi Partizan i imamo najveće ambicije u Evrokupu. Imamo dobar raspored putovanja. Da li smo mogli bolje da prođemo? Mogli smo, ali mogli smo i lošije. Niko ne može sada da zna kako će izgledati košarka zbog korone. Sada je drugi talas pandemije, ponovo smo do određene mere poremećeni. Ne znamo da li će biti publike, u ovom moomentu je dosta nepoznanica. Ljudi moraju da znaju da je nama izuzetno bitan prihod od sezonskih i dnevnih karti. Moraćemo mnogo da se borimo ako ostanemo bez tog šrafa koji su navijači postali u sistemu finansija kluba.

Mijailović se dotakao i situacije oko Vladimira Androića i profesora Vladimira Koprivice.

– Postojala je opcija Androića, ali kada smo stali iza Šćepanovića bilo je potpuno normalno da on izabere sopstveni stručni štab. Mi ćemo stati iza njegovih odluka. Uvaženi profesor Koprivica je dolaskom puno učinio Partizanu. Zbog njega smo možda i najbolja atletska ekipa u Evropi. On će biti uz ekipu. Da li je to kao glavni kondicioni trener ili kao savetnik, to je manje bitno i stvar je interne komunikacije u klubu - zaključio je Mijailović.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)
Društvo

Informer na licu mesta, dečak iz Voluje je živ i zdrav! Hraniteljka na tabletama, evo ko je smislio monstruoznu laž! (FOTO)

Hraniteljku iz sela Voluja kod Kučeva (ime poznato redakciji), zaprepastila je tragična vest da je maleni A.J. (6) kojeg, kako kaže, voli više od života, tragično preminuo. Naime, u lokalnim medijima se pojavila informacija da se dete zadavilo čepom od soka u utorak 9. aprila i da je sahranjeno sutradan. Reporterka Informera uputila se na lice mesta, kako bi utvrdila šta se zapravo dogodilo.

15.04.2024

22:41

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija