• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Arena sport

27.07.2020

18:40

HOĆE LI ĆE SE GROBARI SLOŽITI SA SAVOM!? Miloševićevi prioriteti za ovu sezonu... Da li su po ukusu crno-bele publike?

Partizan

HOĆE LI ĆE SE GROBARI SLOŽITI SA SAVOM!? Miloševićevi prioriteti za ovu sezonu... Da li su po ukusu crno-bele publike?

Podeli vest

Treener fudbalera Partizana Savo Milošević, istakao je da prioritet crno-belih u Ligi Evrope ove sezone nije isti kao i prethodne godine

On je gostujući u emisiji "Teme do Arene" naveo da i u slučaju neulaska u grupnu fazu, u Humskoj bi imali rešenje.

KATASTROFA ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Ko se ovome nadao pred start kvalifikacija za Evropu!?

- Fudbal nije nauka, ne može biti egzaktan, ali nama su domaća takmičenja ove sezone prioritet. Prvo, jer je Partizan lane ostao bez trofeja, a drugo što je već tri godine bez titule. Veliki je to problem za veliki klub. Sad smo spremni da se uključimo u borbu više nego pre, zato što imamo namešten tim, koji se bolje poznaje. Imaćemo mnogo više resursa u borbi za prvo mesto.

Dakle, sve "karte" bacaju se na povratak titule u Humsku.

- Jeste Liga Evrope svake sezone prioritet, ali sada ne toliko kao što je bila suštinski bitna prošle godine u ovo doba. Imamo kvalitet da reagujemo određenom prodajom i obezbedimo sredstva, a da to ne naruši stabilnost tima. Nije toliko mač nad glavom kao ranije.

Foto: Starsportphoto

- Naša najveća prednost je što imamo namešten tim. Momci znaju šta bi trebalo da rade, ali promena sistema takmičenja, kakva nas čeka ovog leta u kvalifikacijama, dovodi mnoge stvari na polje lutrije. Domaći teren je domaći teren. To je jedina prednost koju bilo koja ekipa na svetu može da ima u savremenom fudbalu.

Publike neće biti na utakmicama.

- Navijači su samo jedan segment prednosti domaćeg terena. Tu se misli još na kvalitet podloge, dimenzije terena, brzinu trave... Sve su to detalji na koje se igrači navikavaju. Svoj stil prilagodite terenu i onda vam odgovara, a onda je protivnik taj koji mora da se adaptira.

Foto: Starsportphoto

Partizan je veoma blizu mesta nosioca u svim kvalifikacionim rundama na putu ka Ligi Evrope.

- Pratimo još pet, šest liga koje utiču na naše mesto u baražu. Zasad smo u dobroj poziciji, 11. na listi, možemo da budemo i 13. kako bismo uživali status nosioca i u četvrtom kolu. To bi nam povećalo šanse za plasman u grupnu fazu. Svaki procenat je bitan- istakao je Milošević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija