• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2020

18:58 >> 17:52

(VIDEO) BRUKA! Odbrana Partizana je u rangu amaterske družine! Vreme je da se stavi prst na čelo... Novi Pazar savladao crno-bele!

Partizan

(VIDEO) BRUKA! Odbrana Partizana je u rangu amaterske družine! Vreme je da se stavi prst na čelo... Novi Pazar savladao crno-bele!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su od Novog Pazara sa 3:2 u drugom kolu Superlige Srbije

Jednom rečju - SRAMOTA! Tako je Partizan delovao ovog popodneva u Novom Pazaru! Čini se da je domaći tim mogao da postigne i više golova pored intertne odbrane crno-belih, jer štoperski par Ostojić - Vitas, po svemu sudeći nije kadar da ovaj tim nosi do titule šampiona Srbije. I dalje se čeka Maki Banjak, ali četa Save Miloševića je već n startu Superlige Srbije izgubila tri boda... Poveo je Partizan sa 2:1 u finišu duela, ali ni to nije bilo dovoljno da se Pazarci savladaju, pa makar i iščupa remi na teškom gostovanju!

DINAMO PONOVO PRED OGROMNOM ZARADOM! Hrvati prodaju fudbalera za 10.000.000 evra!

Novi Pazar - Partizan 3:2

(Nedeljković 21, Perić 73, Miletić autogol (78) - Suma 59, Asano 71)

Stadion: Gradski (bez prisustva publike)  Sudija: Novak Simović

Novi Pazar: Drobnjak - Sise, Vukajlović, Kurdić, Nedeljković - Delimeđac, Kovačević, Tomić, Kecap - Dragutinović, Hadžibulić.

Partizan: Popović - Miletić, Ostojić, Vitas, Urošević - Zdjelar, Natho - F. Stevanović (Čolić 59), Suma, Asano - Sadik

KRAJ!

90. minut - Još pet minuta nadoknae vremena!

87. minut - Sve manje vremena za crno-bele. Nesportski potez Miletića, ali Simović je taj star desnog beka PArtizana okarakterisao žutim kartonom.

84. minut - Miletić se propisno obrukao iako je imao sjajnu poziciju da ubaci loptu ka Sadiku... Pogodio je defanzivcam Pazara u leđa u dva navrata!

83. minut - Jalovi napadi Partizana...

78. minut - Autogol Miletića za 3:2!

76. minut - Suma izlazi iz igre, na terenu je Ivanović!

73. minut - Partizan olako gubi prednost! Gol Perića za 2:2!

70. minut - Asano postiže gol za 2:1 i preokret Partizana! Sjajna akcija koju je poveo Suma, a rutinski je završio Japanac!

61. minut - Mogao je Novi Pazar do nove prednosti, ali se Tomić ponovo obrukao u završnici! Bio jedan na jedan sa Popovićem!

59. minut - Goool! Suma poravnava na 1:1 nakon sjajne akcije Čolića!

57. minut - Veliki kiks Popovića! Na kaju, Tomić je izašao sam pred gol crno-belih i umesto u mrežu, loptu poslao preko gola!

51. minut - Asano je bio fauliran na samoj ivici kaznenog prostora, ali Simović pušta prednost! U nastavku akcije Čolić je šutirao, ali je nakon intervencije Drobnjaka lopta zamalo završila pored desne stative!

49. minut - Prvi pokušaj u drugom poluvremenu preko Sadika, ali Drobnjak ponovo na pravom mestu!

46. minut- Čolić je zamenio Stevanovića na startu drugog dela.

KRAJ PVOG DELA!

43. minut - Bezidejna igra Partizana nastavila se nakon primljenog gola sredinom prvog dela. Bez pas igre i sredine terena, gde su Ostojić i Vitas sa dugim loptama glavni pokretači napada crno-belih, za sada deuju jalovo...

38. minut - Abdulaj Sise, igrač koji ovoga leta nije potpisao za Partizan iako je odradio pripreme sa crno-belima, za sada odlično zatvara levu stranu po kojoj napada Stevanović!

33. minut - I pored velikog broja šansi, Partizan deluje izuzetno nesigurno u odbrani! Ostojić i Vitas za sada ne ulivaju poverenje...

26. minut - Velika šansa za Partizan, ali Drobnjak ponovo sjajno interveniše! Vitas je šutirao glavom!

21. minut - Penal za Novi Pazar! Nedeljković pogađa za 1:0! Jedanaestrac je skrivio Saša Zdjelar.

19. minut - Velika šansa za Pazarce! Dragutinović je šutirao sa nekih pet metara daleko preko gola, iako je pored sebe imao samog Tomića! Ostaje 0:0!

17. minut - Slobodan udarac za crno-bele na nekih 20 metara od gola Pazaraca! Natho je postavio loptu i maestralno šutirao, a Drobnjak je još jednom pokazao da se radi o sjajnom golmanu! Vrhovima prstiju je skinuo ovaj šut Izraelca!

12. minut - Ponovo Drobnjak spašava svoj tim! Natho je ubacio loptu sa leve strane, a golman Pazaraca je krajnim naporima ukrotio ovu loptu! Sa druge strane domćin je u nekoliko navrata preko kontranapada pokušao da ugrozi crno-beli, ali odbrana Partizana za sada deluje stabilno!

10. minut - Novi udarac ka golu domaćeg tima! Lucidan pokušaj Stevanovića iskosa sa leve strane lako je ukrotio Drobnjak!

8. minut - Nova prilika za crno-bele nakon prodora Asana po desnoj strani! Sadik je zamalo zakasnio na asistenciju Japnaca u srcu peterca Pazaraca!

3. minut - Još jednom je Sadik "izlomio" defanzivce domaćeg tima, ali je njegov udarac završio direktno u rukama Drobnjaka!

2. minut - Sjajan prodor Sadika po levoj strani, međutim, Nigerijac je loše šutirao!

UTAKMICA JE POČELA!

16.30 - Crno-beli su uspeli da u Kruševcu savladaju Napredak sa 3:1 uz dosta problema, pošto je domaći tim krajem prvog dela došao do prednosti! Trener Partizana Savo Milošević odlučio se za isti sastav koji je pre pet dana izveo protiv Napretka!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljuba

pre 3 godine

Nikome nije jasno kako ovaj Miletic, covek jos nije naucio kako se centrira, pa Urosevic izgubljen u prostoru i vremenu. Zdjelar , vise stete nego koristi MOGU DA IGRAJU U PARTIZANU. Sise je doktor fudbala za njih....a o velikom poznavaocu fudbalske vestine Savi Milosevicu ne treba trositi reci.... STRUCNJAK ZA NEOSVAJANJE TITULA.

Amater

pre 3 godine

GDE SU OVA DVOJICA KOJI VREDE 25 MILIONA...CEKAJU DERBI..!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija