• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2020

14:40

SAVO OSTAO, ALI BIĆE PROMENA! Milošević pravi ozbiljan "rez", neki će biti sklonjeni iz ekipe!

Partizan

SAVO OSTAO, ALI BIĆE PROMENA! Milošević pravi ozbiljan "rez", neki će biti sklonjeni iz ekipe!

Podeli vest

Savo Milošević ostaje trener Partizana, ali promena u Humskoj će biti i to u igračkom kadru

Posle Novog Pazara i teškog poraza trener se neće menjati, ipak neće svi "preživeti".

Zbog lošeg odnosa prema timu i igri, nepoštovanja dogovora iz svlačionice, nekolicina igrača sa jučerašnjeg meča protiv Pazaraca će biti sklonjena iz ekipe saznaje "Telegraf".

Takođe, Partizan će se u narednim danima aktivirati u potrazi za desnim bekom, kako bi pojačao konkurenciju na pomenutoj poziciji.

Ostaje da se vidi šta će Milošević promeniti i ko su igrači koji će platiti ceh...

Bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ljuba

pre 3 godine

Ruka ruku mije...pa oni koji su ga doveli , trio VVV ( VOLOVI) , nece valjda oni da ga smene...to znaci da bi i oni morali da odu....a sto bi, uzimaju lovu od svakog transvera

Moma52

pre 3 godine

Savo se izjasnio da ne zna čemu služe pripremni mečevi, sada vidimo da ne zna čemu služe i takmičarski, molim da ga neko obavesti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija