• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2020

14:55

PARTIZAN IMA NOVOG KAPITENA! Milošević otkrio kome će pripasti traka i da li se pokajao zbog promene golmana!

Partizan

PARTIZAN IMA NOVOG KAPITENA! Milošević otkrio kome će pripasti traka i da li se pokajao zbog promene golmana!

Podeli vest

Trener Partizana Savo Milošević otkrio je ko će od sada nositi kapitensku traku od igrača crno-belih

- Naš kapiten je Stojković. Posle njega je Lola Smiljanić, a treći je Marković. Kako ni on dosta puta nije na terenu, sledeći je Zdjelar. Odluka da Ostojić nosi traku na prošloj utakmici je bila moja želja da mu se odužim za niz utakmica iz prošle sezone, u kojima je dao mnogo, igrao i povređen - ispričao je Savo Milošević, trener Partizana.

MILOŠEVIĆ RAZMIŠLJAO O OSTAVCI! Trener Partizana poručio: Tek sada sam video probleme unutar ekipe!

S obzirom na to da će u nedelju debitovati Banjak, jedan od stranaca će morati da se seli na klupu.

Foto: Starsportphoto©

- Niko od njih neće biti eliminisan, rotiraćemo ih u zavisnosti od protivnika, taktike. Pričao sam s njima oko toga, verujem da neće biti problema.

Jedno od pitanja za Miloševića je bilo da li planira da vrati na gol Stojkovića, odnosno, da li se pokajao što je dao šansu mladom Popoviću.

- Nisam se pokajao, on je najmanje kriv za ove dve utakmice. Jeste mi žao Stojkovića, ali tražili smo i pre ovog meča rešenja i na drugim pozicijima kada su bonusi u pitanju, da bi Stojke više igrao. Razmišljam o tim stvarima, ali ne mislim da je Popović bio greška.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija