• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2020

22:24 >> 22:19

(VIDEO) PARTIZAN ZALEČIO RANE "POKEROM" U HUMSKOJ! Crno-beli ubedljivi protiv Javora, dvojac debitovao!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN ZALEČIO RANE "POKEROM" U HUMSKOJ! Crno-beli ubedljivi protiv Javora, dvojac debitovao!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana savladli su ekipu Javora sa 4:0 u trećem kolu Superlige Srbije. Nakon neuspeha u Novom Pazaru crno-beli su odgovorili na pravi način odličnom igrom u Humskoj

 

Nakon neuspeha u Novom Pazaru, pomalo i izlizana fraza, ali "šok terapija je uspela" u Humskoj i crno-beli su se ponovo vratili na pobednički kolosek. Odlična igra protiv tima iz Ivanjice i četiri gola u mreži gostiju zalečila su rane iz drugog kola.

PARTIZAN SE SPREMA ZA POČETAK KVALIFIKACIJA! Crno-beli mogu u Letoniju ili Rumuniju!

Već od samog starta videlo se da su izabranici Sava Miloševića motivisani da na pravi način odgovore nakon šokantnog poraza od Pazaraca (2:3). Svega pet minuta bilo im je dovoljno da postignu dva pogotka.

Foto: Starsportphoto

Oba puta egzekutor bio je Umar Sadik, istina oba puta iz odbitka, ali je drugi gol dokaz golgeterskog njuha odličnog Nigerijca koji je petom matirao golmana Lazovića koji je pre toga napravio kiks i ispustio loptu na nogu golgeteru.

Gosti iz Ivanjice praktično da nisu uspeli ni da zaprete, pokušavao je u par navrata Ibrahim Tanko, novajlija iz Mladosti iz Lučana, nekadašnji igrač Crvene zvezde da nešto promeni, ali je sve to bilo jalovo.

Foto: Starsportphoto

U strelce se u 25. minutu upisao Sejduba Suma koji je uspeo glavom da postigne gol iako mu takvi pogoci nisu jača strana. Tačku na ubedljiv trijumf stavio je Takuma Asano koji je u 76. minutu odlično istrčao i kompletirao "poker".

Partizan narednog vikenda očekuje gostovanje u Surdulici ekipi Radnika. Golove sa današnjeg meča možete pogledati u nastavku.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PARTIZAN - JAVOR 4:0 (3:0)

Sadik u 13. u 18. minutu, Suma u 25. minutu i Asano u 76. minutu za Partizan

Stadion: Partizana, Sudija: Zoran Široki

PARTIZAN: Popović – Lutovac, Vitas, Banjak, Brežančić – Zdjelar, Šćekić – Stevanović (od 66. Ivanović), Suma (od 79. D. Stojković), Asano (od 86. Čolić) – Sadik.

JAVOR: Lazović, Jevremović, Piščević, Radivojević (od 46. Šćepanović), Tanko (od 67. Rušević), Pavišić, Otašević, Zvekanov, Luković, Maričić, Mladenović (od 46. Nikolić) .

KRAJ!

90. minut - Igraće se još dva minuta!

86. minut - Promene u oba sastava. Asano izlazi, a na terenu je mlado Čolić, dok Matić menja Sadika. Kod Javora Sević menja Lukovića.

85. minut - Asano u šansi, ali pored gola.

79. minut - Debitant u dresu Partizana. Denis Stojković ulazi u igri umesto Sume!

76. minut - GOOOOL! ASANO! Odlično je istrčao Japanac, uspeo je golman da mu odbrani prvi put, ali ne i drugi! 4:0!

67. minut - Promena i kod gostiju. Rušević menja Tanka.

66. minut - Prva promena Save Miloševića. Umesto Stevanovića u igri je Ivanović.

48. minut - Filip Stevanović u šansi, ali šut mladog veziste ide pored gola.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme! Dvostruka promena kod gostiju, umesto Mladenovića u igri je Nikolić, dok Radivojevića menja Šćepanović.

POLUVREME!

28. minut - Tanko je probao, ali lopta nakon udarca glavom ide preko gola.

25. minut - GOOOOOOL! Rapsodija u Humskoj! Suma postiže pogodak i to glavom!

18. minut - GOOOOOL! SADIK! Odlična završnica napadača Partizana, iskoristio je kiks golmana Lazovića i petom poslao loptu u mrežu!

17. minut - Stativa! Odličan pokušaj Sume, ali samo okvir gola!

13. minut - GOOOOL! Sadik dolazi do odbitka nakon šuta Sume i dovodi Partizan u prednost!

10. minut - Prva šansa za Partizan preko Sadika. Nije najbolje zahvatio loptu napadač crno-belih i prebacio ceo gol.

20.30 - Utakmica je počela!

20.05 - Milošević je promenio gotovo čitavu odbranu. Samo je Uroš Vitas ostao u sastavu, dok je prvi put u prvih 11 Maki Banjak. Evo i ko se sve nalazi na klupama dva tima.

PARTIZAN: V. Stojković, D. Stojković, Pavlović, Ivanović, Ostojić, Čolić, Urošević, Miletić, Jović, Matić, Smiljanić.

JAVOR: Babić, Tričković, Jevtić, Nikolić, Rušević, Šćepanović, Sević, Jovanović, Ristić, Mijailović, Jelić.

19.55 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču 3. kola Superlige Srbije između Partizana i Javora. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Beograda.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija