• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2020

10:56

(FOTO) NEMILOSRDNO! Igrači Partizana uništili mladog Stevanovića! Welcome to Surdulica!

Partizan

(FOTO) NEMILOSRDNO! Igrači Partizana uništili mladog Stevanovića! Welcome to Surdulica!

Podeli vest

Mladi Filip Stevanović zagolicao je maštu navijača, a onda je morao da istrpi saigrače

Fudbalera Partizana mediji su već preselili u Mančester junajted, a on je tim povodom objavio fotografiju sa utakmice u Engleskoj u Ligi Evrope, koju su crno-beli igrali prošle jesen.

Sve to ispraćeno je brojnim komentarima navijača Mančester junajteda, koji su mu već poželeli dobrodošlicu, a oglasio se i saigrač Bojan Matić.

PLUŠTE ČESTITKE NA SVE STRANE! Partizan potvrdio, LEGENDA kluba potpisala!

(FOTO) NEĆETE VEROVATI KAKO JE ĆURČIĆ IZGLEDAO NA POČETKU SVOJE KARIIJERE! Đani POTPUNO neprepoznatljiv, a tek frizura...

 

 

- Dobrodošao u Surdulicu -  napisao mu je Matić, aludirajući na gostovanje koje čeka crno-bele u subotu u 19 časova.

I Rajko Brežančić se našalio sa Partizanovim klincem pa su se crno-beli lepo zabavili pred meč u Surdulici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??

A post shared by Filip Stevanovic (@stevanovic10) on Aug 14, 2020 at 10:24am PDT

 

Navijači Mančester junajteda, koji suna  na društvenim mrežama videli nekoliko nepotvrđenih najava o dolasku Stevanovića, obratili su se pouzdanom italijanskom novinaru Fabriciju Romanu za malo više informacija.

- Da li ovo znači da je posao završen, Fabricio - upitao ga je jedan korisnik Tvitera, a ubrzo je stigao nedvosmislen odgovor: "Da".

Mladi reprezentativac Srbije, inače krilni napadač, debitovao je za crno-bele 2018. godine protiv Rada. Prvi gol u Evropi postigao je kao rezervista na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konahs Ki Nomada, čime je ušao u istoriju takmičenja i svoje ekipe. Za Partizan je, do sada, odigrao 42 utakmice i postigao 9 golova. Stevanović će 25. septembra postati punoletan.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija