• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.08.2020

13:57

LEGENDA U PARTIZANU! Evo o čemu su razgovarali Rebrača i Mijailović!

Partizan

LEGENDA U PARTIZANU! Evo o čemu su razgovarali Rebrača i Mijailović!

Podeli vest

Legendarni centar Željko Rebrača pokrenuće košarkašku akademiju za decu, za čije osnivanje je dobio podršku od bivšeg kluba Partizana


Kako su objavili crno-beli na društvenim mrežama, Rebrača, koji je za klub iz Humske nastupao u periodu od 1991. do 1995. godine, razgovarao je sa predsednikom Partizana Ostojom Mijailovićem o pokretanju košarkaške akademije.

ŽESTOK ODGOVOR MIJAILOVIĆA! Predsednik Partizana ZAGRMEO nakon izjave Bokana: Mi smo taoci ta dva kluba!

NEOBRAZOVANI POJEDINAC JOŠ UVEK NIJE SHVATIO KAKO KOŠARKA FUNKCIONIŠE! Brutalan odgovor FMP-a Ostoji Mijailoviću!

 


- Velika stvar za našu košarku je povratak legendarnog Željka Rebrače. Košarkaška akademija za decu koju Željko osniva, može da računa na podršku njegovog KKPartizan -  napisao je Mijailović na Tviteru.

 

 


Rebrača je sa reprezentacijom Jugoslavije osvojio dve zlatne medalje na Evropskom prvenstvu 1995. i 1997. godine, u kolekiciji ima svetsko zlato (SP 1998), kao i olimpijsko srebro (1996).

Karijeru je počeo u NAP-u iz Novog Sada iz koga je prešao u Partizan, a nosio je još dresove Benetona, Panatinaikosa, Detroita, Atlante, LA Klipersa i Pamese.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija