• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.08.2020

23:35

OGLASILI SE IZ PARTIZANA! Evo zbog čega je Mekintajer napustio pripreme crno-belih!

Partizan

OGLASILI SE IZ PARTIZANA! Evo zbog čega je Mekintajer napustio pripreme crno-belih!

Podeli vest

Košarkaš Partizana Kodi Miler-Mekintajer negativan je na korona virus, a biće nekoliko dana van terena zbog stomačnih tegoba, saopštili su danas crno-beli

Kako se navodi u saopštenju Partizana, Miler Mekintajer pre dva dana u Vrnjačkoj Banji požalio se na povišenu temperaturu i stomačne tegobe, nakon čega je medicinski tim crno-belih reagovao preventivno zbog pandemije virusa Kovid 19 i odlučio da igrača izoluje od ostatka tima, a potom ga pošalje u Beograd na ispitivanje.

PARTIZAN DOVODI NOVOG PLEJA! Crno-beli krenuli po Amerikanca!

- Kodi je imao povišenu temperaturu i osetio je stomačne tegobe. Kao odgovorni ljudi, zbog epidemiološke situacije u kojoj se nalazimo, preventivno smo igrača izolovali i poslali na testiranje. Rezultati su stigli i nalaz je onakav kakav smo se i nadali - negativan - naveo je KK Partizan.


- U redovnim okolnostima, ovakve stvari bismo tretirali kao tekući problem i verujem da niko ne bi tome pridavao pažnju. Sa druge strane, u javnost su nekim alternativnim kanalima izašle informacije koje nisu tačne i koje niko nije proverio. Na taj način je unet nemir među goste hotela i same članove našeg tima. Smatram da je u okolnostima globalne pandemije izuzetno neodgovorno plasirati informacije ovog tipa bez prethodne provere - poručio je doktor Momčilo Jakovljević, koji se nalazi na čelu medicinskog tima KK Partizan.

Foto: Starsportphoto

Plejmejker Partizana ostaće u Beogradu do povratka ostatka ekipe ovog vikenda, kada će im se ponovo priključiti.

KK Partizan je zamolio predstavnike medija da sve informacije o zdravlju igrača crno-belih u situaciji globalne pandemije, provere tako što će pozvati službu za odnose s javnošću, koja će im u saradnji sa medicinskim timom dati odgovore na postavljena pitanja.

- Zdravstvena situacija u čitavom svetu je već dovoljno komplikovana i objavljivanje neproverenih i nepotpunih informacija može samo doprineti širenju panike. U slučaju da neko od igrača ili članova stručnog štaba KK Partizan NIS bude zaražen virusom Kovid 19, klub će to potvrditi, kao što je učinio i u slučaju kada je bio zaražen centar Nikola Janković - navodi se u saopštenju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija