• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Beta/Informer

28.08.2020

00:29

BITNO JE DA SMO PROŠLI DALJE! Stojković i Zdjelar složni!

Partizan

BITNO JE DA SMO PROŠLI DALJE! Stojković i Zdjelar složni!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom nad ekipom RFS i prolaskom u narednu fazu kvalifikacija za Ligu Evropa

- Zadovoljan sam, utakmica je bila dosta teška. Igra se samo jedna i za nas je najbitnije da idemo dalje - rekao je Zdjelar za RTS posle utakmice.

NAJZADOVOLJNIJI OD POČETKA SEZONE! Milošević konačno video nešto dobro u igri Partizana!

Partizan je sa 1:0 pobedio RFS i plasirao se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evropa.


- Bilo je dosta teško, pogotovo u prvom poluvremenu. Drugo se dobro otvorilo po nas, imali smo penal, otvorili ih i onda je bilo mnogo lakše za nas - kazao je Zdjelar.

Foto: Starsportphoto

Partizanu sledi duel sa Vojvodinom za vikend, a Zdjelar je istakao da crno-beli žele da pobedom odu na reprezentativnu pauzu i odmore za naredne duele.

Golman Vladimir Stojković je branio prvi put posle finala Kupa Srbije sa Vojvodinom.

- Samim tim što je prošlo dva meseca, zaželeo sam se malo fudbala. Mnogo psihološki teška utakmica jer nije bilo posla. Mnogo ubačenih lopti, a imaju visoke igrače. Koncentracija 90 minuta, glavobolja do sutra - rekao je Stojković.

Foto: Starsportphoto

On je naveo da je pritisak za celu ekipu bio prevelik.

- Pritisak koji je nosila ova utakmica je bio prevelik, ulog je prevelik. Vremenom smo dobijali samopouzdanje i videli da rutinski možemo da privedemo utakmicu kraju - kazao je Stojković.

Žreb za drugo kolo kvalifikacija održaće se u ponedeljak u Nionu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija