• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2020

14:15

OFANZIVAC NAPUSTIO HUMSKU! Partizan je iznad svih, želim mu titulu i grupnu fazu Lige Evrope!

Partizan

OFANZIVAC NAPUSTIO HUMSKU! Partizan je iznad svih, želim mu titulu i grupnu fazu Lige Evrope!

Podeli vest

Dosadašnji fudbaler Partizana Đorđe Ivanović poželeo je danas "crno-belima" da osvoje titulu i plasiraju se u grupnu fazu Lige Evropa i rekao da je boravak u beogradskom klubu jedna od najlepših epizoda njegovog života

Ivanović je posle dve godine napustio Partizan i prešao u ljubljansku Olimpiju, odakle je došao štoper Maki Banjak.

- Jutros sam se pozdravio sa saigračima i, iskreno, nije mi bilo lako. To su momci s kojima sam proveo dve i po godine, od prvog dana delio i dobro i zlo, mnogi od njih su mi postali veliki prijatelji i koliko god je ovaj rastanak samo fudbalski, ne može, a da ne zaboli... - nabraja Ivanović uoči potpisa trogodišnjeg ugovora sa Slovencima.

NAPADAČ ODLAZI IZ PARTIZANA! Ofanzivac crno-belih ide u Sloveniju!

GOTOVO! SVE JE JASNO! Ivanović konačno progovorio o TRANSFERU!

 

U popodnevnim časovima već bi trebalo da bude na stadionu „Stožice“, ukoliko administativci požure možda na terenu već u nedelju veče u Kopru. Jednim okom pratiće i šta rade njegove dosadašnje kolege u Novom Sadu.

- Bilo je mnogo lepih trenutaka, šala, zajedničkih putovanja, druženja na kafi... Zaista smo disali kao jedan. Sećam se kada sam postigao pet golova Vodojaži, to su šale bile danima, na kraju sam proglašen za najbojeg strelca poslednjeg izdanja Kupa Srbije.

Iza Ivanovića je ravno 70 utakmica za parni valjak, 17 golova, osam asistencija i dva pehara Kupa Srbije. Ne i minutaža i uloga u skladu sa statusom najboljeg fudbalera Superlige u jesen 2017.

- Sećam se dolaska u Partizan, to je tad za mene bio totalno drugi svet. Svi mislimo kad postignemo rezultate da smo spremni i zreli za prelazak u tako veliki klub, ali tek kada dođete, zakoračite na tu travnatu površinu, vidite da je to druga fudbalska dimenzija. Momci su od prvog dana bili uz mene i kad sam sumnjao u samog sebe vraćali mi nadu.

Foto: starsport

 

Ivanovića u Deželi čeka napad na titulu prvaka, koja je Olimpiji izmakla u završnici minule sezone. Kao što će sa Zmajevima napasti krunu, tako i crno-belima želi da vrate naslove najboljeg u državi.

- Mom Partizanu želim da osvoji titulu i uđe u grupnu fazu Lige Evrope. Nema mnogo priče, momci žele i to mogu. Samo je pitanje trenutka kada će kockice da se poklope i da Partizan opet bude šampion. Zahvaljujem se svima u klubu, zaposlenima na Sportskom centru „Partizan – Teleoptik“, 24 sata su uz nas. Ovo je bila jedna od najlepših epizoda mog života! Hvala i navijačima. Ne zaboravite da je Partizan iznad svih - dodao je Đorđe Ivanović.

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija