• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2020

22:29

BRUTALNA KRAĐA U NOVOM SADU, OBRATIĆEMO SE JAVNOSTI SA DALJIM KORACIMA! Oglasili se iz Partizana, sazvana HITNA SEDNICA u Humskoj!

Partizan

BRUTALNA KRAĐA U NOVOM SADU, OBRATIĆEMO SE JAVNOSTI SA DALJIM KORACIMA! Oglasili se iz Partizana, sazvana HITNA SEDNICA u Humskoj!

Podeli vest

Fudbalski klub Partizan oglasio se nakon meča u Novom Sadu i poraza od Vojvodine sa 3:2

Klub iz Humske oglasio se i poručio da je za ponedeljak ujutru zakazana sednica za hitna pitanje te da će javnost nakon toga biti upoznata sa daljim koracima.

(VIDEO) KAKVA DRAMA I POBEDA VOJVODINE U DERBIJU! Novosađani gubili do 90. minuta, a onda usledio veliki preokret! Suma i Milošević zaradili isključenje!

- Nakon brutalne krađe u Novom Sadu, kompletnog inženjeringa sudijske organizacije u sudejstvu sa čelnicima FSS, FK Partizan je zakazao za ponedeljak ujutru sednicu Odbora za hitna pitanja, nakon čega će se obratiti javnosti u vezi sa daljim koracima - navodi klub iz Humske.

Foto: Tanjug

Situacija u Superligi Srbije ne miruje...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 3 godine

BUDITE MALO REALNI TUKLI STE KAPITENA VOJVODINE ZA SVE PARE,JEDAN CRVENI JE MALO...ONAKAV FAUL NAD SADIKOM SE NESVIRA NI U ZENSKOJ LIGI...!!!! SUMA BAREM TRI UTAKMICE KAZNE ZA ONAKVO LAKTANJE A SAVA TRI MESECA DA NEVODI TIM A O PENALIMA ZA VOJVODINU BOLJE DA CUTITE.

AS

pre 3 godine

OVA UPRAVA PARZIZANA JE ZRELA ZA LAZU. DOKLE ĆE VIŠE NEKO DRUGI UMESTO NJIH DA IM BUDE KRIV.

nennad

pre 3 godine

Bila je zaista velika krađa. Dva penala nisu svirana za Vojvodinu. Onako da se ponaša jedan trener, veliki igrač nekada. Sramota.

NEBOJŠA

pre 3 godine

НЕЋУ ГРОБАРИМА ДА СТАЈЕМ НА МУКУ,НЕМАЈУ НА ШТА ДА СЕ ЖАЛЕ,НАПРОТИВ.ЊИХОВ НАЈ ВЕЋИ ПРОБЛЕМ ШТО ИМАЈУ УПРАВУ КОЈА СЕ ВИШЕ БАВИ ЗВЕЗДОМ НЕГО ПАРТИЗАНОМ,А И ВИШЕ МРЗЕ ЗВЕЗДУ НЕГО ШТО ВОЛЕ ПАРТИЗАН.А САВО???БИО ЈЕ УМИШЉЕН И КАО ИГРАЧ ПА ЈЕ И САД ЈЕДНАКО УМИШЉЕН.САМОООООО ИГРАЧ ЈЕ БИО,А ТРЕНЕР ЈОШ УВЕК НИЈЕ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija