• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2020

18:10

GROBARI SAČEKALI MILOŠEVIĆA PO DOLASKU IZ NOVOG SADA! Navijači Partizana imali poruku za trenera crno-belih!

Partizan

GROBARI SAČEKALI MILOŠEVIĆA PO DOLASKU IZ NOVOG SADA! Navijači Partizana imali poruku za trenera crno-belih!

Podeli vest

Navijači Partizana sačekali su autobus sa igračima Partizana nakon dolaska iz Novog Sada gde su njihovi ljubimci poraženi sa 3:2 od Vojvodine

Kako piše "Telegraf" grupa od 50 najvatrenijih navijača crno-belih dočekala je autobus sa igračima i stručnim štabom i pružila podršku Savu Miloševiću, koji je, revoltiran dešavanjima, imao nameru da podnese ostavku.

BRUTALNA KRAĐA U NOVOM SADU, OBRATIĆEMO SE JAVNOSTI SA DALJIM KORACIMA! Oglasili se iz Partizana, sazvana HITNA SEDNICA u Humskoj!

Verovatno nikome u taboru Partizana nije bilo svejedno kada je ispred sportskog centra u Zemunu ugledao predstavnike južne tribine, koji su čekali povratak ekipe iz Novog Sada, ali je situacija bila dijametralno suprotna od očekivane.

Foto: Starsportphoto

Navijači su razgovarali sa trenerom i fudbalerima, pružili im podršku, bez obzira na poraz od Vojvodine, najavljujući da će i sami biti još aktivniji u ukazivanju na anomalije u srpskom fudbalu.

Miloševiću, koji im je predočio da želi da ide, jer ne može više da se "bori sa vetrenjačama", poručili su da ne bi trebalo da podnosi ostavku, već da dobro razmisli o svemu i nastavi da se bori zajedno sa timom, pošto ima punu podršku navijača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 3 godine

OVI VIŠE NISU SMEŠNI, ONI SU ŽALOSNI. DOKLE VIŠE MISLE DA SVOJU NESPOSOBNOST PRAVDAJU I PREBACUJU NA DRUGE. JADNO I BEDNO.

zdjurdjevic

pre 3 godine

I Delije sa za to da Savo Milošević ostane i dalje trener Partizana jer bi, u tomslučaju, razlika u broju bodova na kraju prvenstva bila još veća nego u prethodnoj, skraćenoj, sezoni.

samoKazem

pre 3 godine

Grobari da napisu nove parole: Tole vrati se da nam poklanjas titule, a mi cemo opet za 9 sezona u kvl za LS da udjemo jednom slucajno, i da dokazemo dominaciju !!! hahahahaha brukaaaaaaaaa, hoce opet titule van terena, pa da gube od drugoligasa, petrzaljke i ostalih "velikana", kao da im nije dosta brukanja !!! Imali 12 utakmica u LS, a NI JEDNU POBEDU !!!! :)))))))))))

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija