• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.09.2020

17:49

VREME JE ZA RASTANAK! Evo kako se Miletić oprostio od Partizana!

Partizan

VREME JE ZA RASTANAK! Evo kako se Miletić oprostio od Partizana!

Podeli vest

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić posle tri godine napušta Humsku i karijeru će nastaviti u klubu Al Raed iz Saudijske Arabije

On je u Partizan došao iz belgijskog Vasterloa 2017.godine i odlazi nakon 162 utakmice, devet golova i dva trofeja u Kupu Srbije.

- Svaki igrač u jednom trenutku poželi da nastavi i osveži svoju karijeru i ode u drugi klub, a kada taj dan dođe onda mu se vrate sve najlepše uspomene, zaboravi sve nedaće i probleme i razumno bude veoma teško. Već nekoliko sezona, posebno posle dobrih partija u Ligi Evrope postojalo je interesovanje za nastavak karijere i iz Francuske i drugih zemalja, ali tada sam bio potreban Partizanu i uvek je ta moja ljubav prema klubu bila prioritet - izjavio je Miletić za klupski sajt.

Kako navodi, ne može da ne kaže da je u Partizanu uživao.

- Doneo mi je sve najlepše, pobede, grupnu fazu Ligu Evrope, sjajne evropske utakmice, pobede u derbijima. Iz Partizana sam upisao i dobio poziv za nacionalnu selekciju i sve to zajedno govori o tome kako smo radili i šta je Partizan kao institucija. Ostala je velika žal za titulom, to je jedino što mi je uvek, a i svima rak rana, ali sam siguran da će moji saigrači trofej vratiti u Humsku i da ću se sa njima radovati na terenu. Za desetak dana odlazim u Arabiju gde počinjem svoj novi životni ciklus. Saigračima, svim zaposlenima u Humskoj i na Teleoptiku, svim navijačima poručujem da budu uz Partizan! Svi mi odlazimo i dolazimo, ali naš Partizan je iznad svih. Momci, sa vama do titule - poručio je 29-godišnji fudbaler.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija