• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2020

14:54

(FOTO) NEMA MIRA, RAT SE NASTAVLJA! 300 "grobara" ispred FSS u Staroj Pazovi!

Partizan

(FOTO) NEMA MIRA, RAT SE NASTAVLJA! 300 "grobara" ispred FSS u Staroj Pazovi!

Podeli vest

Navijači Partizana okupili su se ispred Kuće fudbala u Staroj Pazovi i još jednom izrazili nezadovoljstvo prema Savezu i odnosu koji ima prema njihovom klubu

Rat na relaciji Partizan - FSS traje nedeljama. Najpre je klub iz Humske najavio totalni bojkot Saveza, a svi članovi kluba podneli su ostavke na mesta u institucijama FSS-a. 

Usledio je žestok odgovor FSS-a, a upava Partizana okarakterisana je kao nedostojna renomea i imena kluba.

 

FSS ŽESTOKO ODGOVORIO PARTIZANU! Alibi za nerad, neznanje i nemoć, sejete mržnju... 1.000.000 evra ste pozajmili od FSS

POTPREDSEDNIK PARTIZANA ČITAO TEKST O "CIGANSKOM SAVEZU"? Navijači Zvezde "očistili" zvuk sa spornog snimka!

 

Oko 300 navijača organizovano je u toku dana došlo ispred Kuće fudbala, a kako prenosi Telegraf osim parole imali su i barjak gde je grb Fudbalskog saveza Srbije bio u simbolima Zvezde, pa su umesto ocila stavljena slova koja simbolišu Crvenu zvezdu - CZBG.

- Oduvek su najhrabrije zveri zatvarane unutar kaveza. Neka ga sisaju sudije - šegrti ciganskog saveza - pisalo je na paroli "grobara".

Marko Pantelić je prozvao Partizan i Zvezdu, a šta im je poručio pročitajte OVDE.

 

 

Inače, protest su navijači održali tokom sednice Zajednice Superligaša i Prve lige Srbije koja je održana u Staroj Pazovi.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija