• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2020

21:52 >> 21:40

(VIDEO) PARTIZAN SE PROŠETAO DO POBEDE! Crno-beli sigurni na povratku Stanojevića, Rad bez šanse u Humskoj!

Partizan

(VIDEO) PARTIZAN SE PROŠETAO DO POBEDE! Crno-beli sigurni na povratku Stanojevića, Rad bez šanse u Humskoj!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana pobedili su ekipu Rada u sedmom kolu Superlige Srbije sa 3:0 na povratničkom debiju Aleksandra Stanojevića

 

Ekipa crno-belih odlično je dočekala Aleksandra Stanojevića koji se vratio u Humsku. Partizan je bez problema došao do tri boda protiv "građevinara" koji su svega jednom šutnuli ka golu Popovića i najavili da bi ove sezone mogli da se oproste od elite.

DA LI JOŠ JEDAN NAPADAČ DOLAZI U HUMSKU? Postigao 4 gola na 6 utakmica pa poručio: Spreman sam da se vratim, ali se ne pitam samo ja!

Prednost crno-belima doneo je Stojsavljević koji je pogodio sopstvenu mrežu u 31. minutu i tada je sve palo u vodu za goste koji su do tada izgledali sasvim solidno, dobro se branili, pokušavali da priprete iz kontri.

Foto: Starsportphoto

U nastavku meča domaćima je olakšan posao kada je Đorić zaradio direktan crveni karton u 47. minutu, a Filip Stevanović postigao prelep pogodak samo tri minuta kasnije i tada je bilo jasno da će ovo biti lak posao za crno-bele. Konačan rezultat postavio je Umar Sadik sa bele tačke nakon što je Denis Stojković srušen u kaznenom gostiju.

Partizan sada očekuje duel sa moldavskom epikom Sfitnul u četvrtak od 19.00.

Golove pogledajte u nastavku teksta.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

PARTIZAN - RAD 3:0 (1:0)

Stojsavljević u 31. minutu (autogol), Stevanović u 50. minutu, Sadik u 81. minutu (penal) za Partizan 

Stadion: Partizana, Sudija: Petar Piper

PARTIZAN: Popović - Miljković, Ostojić, Vitas, Urošević - Zdjelar, Natho (od 69. D. Stojković) - Marković, Stevanović, Asano (od 69. Šćekić)– Sadik.

RAD: Marković – Milutinović, Đorić, Trninić (od 19. Đurić), Lazarević – Busnić, Novaković, Živković (od 73. Gazivoda), Stojsavljević, Jovanović – Trifunović.

KRAJ!

81. minut - GOOOOL! Sadik siguran sa bele tačke!

80. minut - PENAL ZA PARTIZAN! Srušen je Denis Stojković!

73. minut - Promena i u Radu, Gazivoda u igri umesto Žikovića.

69. minut - Promene u redovima Partizana, Natho izlazi iz igre, a menja ga Denis Stojković, dok Šćekić ulazi umesto Asana.

53. minut - Sadik preti, ali brani golman Rada.

50. minut - GOOOOL! Sjajan pogodak Filip Stevanovića! Odličan udarac sa ivice kaznenog prostora u dalji ugao golmana Markovića.

47. minut - Đorić je isključen! Srušio je Sadika u kontri Partizana i sudija Piper pokazuje crveni karton.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

36. minut - Marković preti, ali sada brani golman Rada.

31. minut - GOOOOL! Vodi Partizan! Nakon udarca Lazara Markovića Stojsavljević pogađa sopstvenu mrežu!

22. minut - Miljković greši, a Jovanović šutira iz velike udaljenosti. Lako je to bilo za Popovića.

21. minut - Urošević je centrirao, a Asano leđima zahvatio loptu koja ide pored gola.

19. minut - Povredio se Trninić pa će Đurić morati da uđe umesto njega.

16. minut - Za sada bez uzbuđenja na obe strane, Partizan kontroliše posed, dok gosti čekaju šasnu da priprete iz kontre.

20.00 - Utakmica je upravo počela!

Foto: Starsportphoto

19.30 - Aleksandar Stanojević je odlučio da imenjaku Miljkoviću odmah ukaže poverenje i ubaci ga u startnih 11, dok bi novitet mogla da predstavlja i pozicija napadača koju će danas igrati Lazar Marković.

 

 

19.15 - Dobro veče i dobrodošli na blog našeg portala posvećen meču sedmog kola Superlige Srbije između Partizana i Rada. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Humske.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija