• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2020

09:32

ILIEV PODIGAO REGION NA NOGE! Uradićemo u Partizanu ono što ni Mamić nije uspeo sa Dinamom!

Partizan

ILIEV PODIGAO REGION NA NOGE! Uradićemo u Partizanu ono što ni Mamić nije uspeo sa Dinamom!

Podeli vest

Bivši sportski direktor Partizana, a sada operativac za sportska pitanja, Ivica Iliev govorio je o aktuelnostima u crno-belom klubu, prelaznom roku, novom treneru Aleksandru Stanojeviću...

Iliev je već dva puta do sada sarađivao sa novim šefom struke. Najpre kao saigrač, potom i u odnosu trener-igrač, a sada i obojica na rukovodećim pozicijama. Iliev je bio jedan od ljudi koji su uticali na dolazak novog stratega.

- Dovoljno je reći da sam samo kod njega trenirao. To je nešto posebno - kazao je Iliev za TV "ArenaSport" na pitanje kakav je Stanojević kao trener.

Iliev je najviše zadužen za dovođenje igrača i prelazni rok, pa se dotakao i tih priča.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević

- Jojić? Svaki igrač Partizana je dobrodošao da se vrati. Svako od njih je dao dosta klubu i vrata su im uvek otvorena. Oni mogu mnogo da donesu klubu. Mogu da podignu mlade snage. Koliko u procentima? Ne bavim se procentima… Haha! - poručio je Iliev.

Na pitanje da li se spremaju nove "bombe", Iliev kaže:

- Prelazni rok je živa stvar. Iz dana u dan se čuju razne informacije, većinom lažne, nekada se i zabavljam čitajući sve to. Partizan ima jedan ozbiljan broj igrača koji na evropskoj pijaci i tržištu imaju neverovatnu cenu. To su pre svih Sadik i Stevanović. Posle transfera Pavlovića u Monaku, i potencijalna ova dva, mislim da smo u situaciji kakav nijedan srpski klub nije bio. Čak i u regionu sem Dinama… - rekao je Iliev, pa nastavio poređenjem sa Zdravkom Mamićem:

 

STANOJEVIĆ OTKRIO LOŠE VESTI! Pohvalio Markovića, ali rekao da se defanzivac ozbiljnije povredio!

ALEKSANDAR STANOJEVIĆ UOČI DEBIJA NA KLUPI CRNO-BELIH! Sudije moraju da poštuju Partizan!

 

Pričalo se kako radi Mamić, kako radi Dinamo, a mi ćemo možda u Partizanu da uradimo ono što ni Dinamo nije uspeo - poručio je Iliev.

Kaže Iliev da je čudo što je klub uspeo da dovede Stanojevića u momentu kada ga je tražio i engleski Reding.

- Mislim da se i on iznenadio. Kad misle da krenemo stranputicom mi napravimo čudo. Dovesti njega je bilo skoro nemoguće, mislim da su se i najbliži iznenadili. Neka ostane tajna ko ga je kontaktirao...

Jovan Šurbatović je otkrio koliko Zvezda i Partizan duguju FSS, o tome čitajte OVDE.

Poslednja dva broja telefona osobe koja ga je zvala?

- "52", rekao je Iliev, da bi posle u toku emisije potvrđeno da se tako završava njegov broj.

- Svim silama smo se trudili da Savo ostane u klubu. Kad smo videli da ne ide odmah smo okrenuli Saleta i prošlo je 22 sata dok je ušao u klub, a bio je na odmoru van zemlje. Znalo je samo nekoliko ljudi. Radujem se unapred onome što će se dešavati u narednom periodu. Prisustvovaćemo vrhunskom fudbalu", zaključio je operativac Partizana vrlo raspoložen pošto se njegov klub vratio na pravi put.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!
Live TV

Svet se već nalazi u svetskom ratu? Vašington hoće da destabilizuje Iran!

Situacija na Bliskom istoku se, naizgled, barem malo primirila nakon sukoba između Izraela i Irana. Kako će tok spomenutog konflikta teći i da li postoji mogućnost da on eskalira na čitav svet? Na ova pitanja odgovarao je profesor dr Milan Petirčković sa Fakulteta političkih nauka za Informer TV u emisiji "Info jutro".

18.04.2024

13:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija