• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2020

14:44

MOLDAVCI PRETE CRNO-BELIMA! Znamo da Partizan nije u dobroj formi!

Partizan

MOLDAVCI PRETE CRNO-BELIMA! Znamo da Partizan nije u dobroj formi!

Podeli vest

Fudbaler Sfintula Eugen Slivka veruje da njegov tim može da izbaci Partizan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

- Očekivali smo lakšeg protivnika, Škendiju i BATE Borisov. Šta je tu je, veoma dobro poznajemo ekipu Partizana. Znamo i da nije u najboljoj formi, tu vidimo šansu. U svakom slučaju, dočekaćemo goste iz Beograda prijateljski, a bolji neka pobedi. Uostalom, malo ko je verovao u našu pobedu nad Soligorskim, pa smo prošli. Neće da izađemo na teren da izgubimo - poručio je Slivka.

(VIDEO) PARTIZAN SE PROŠETAO DO POBEDE! Crno-beli sigurni na povratku Stanojevića, Rad bez šanse u Humskoj!

Trener Sergej Čebotari ističe da je ekipa spremna za istorijski rezultat.

- Dolazi nam veoma moćan protivnik, vrhunski tim s evropskim iskustvom. Što ne znači da ćemo se predati unapred. I na početku kvalifikacija smo bili apsolutni autsajderi, pa se evo borimo za prolaz u treće kolo. Protiv Partizana ćemo dati sve od sebe i spremni smo da ostvarimo istorijski rezultat. Sve je moguće, a mojim igračima to i kažem: ako ostavite srce na terenu, onda je moguća i pobeda. Spremićemo se najbolje što možemo kako bismo prikazali sve što znamo - rekao je Čebotari.

Pobednik tog duela u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope gostuje ekipi Šarlroa.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija